Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gerçekten mi bir iki kere göz kararmasi oldu ve formu okudukça kasıklarım bellerim dahada ağrıyor sankiOlabilir bende de beyaz akıntı oldu canım. İnşallah hamilesindir
Bendede beyaz akıntı gelıyor adetım 10 gün gectı test vermedım pazartesı hastaneye gıdecem acaba hamılemıyım?Olabilir bende de beyaz akıntı oldu canım. İnşallah hamilesindir
Olabilir inşallah hamilesindirBendede beyaz akıntı gelıyor adetım 10 gün gectı test vermedım pazartesı hastaneye gıdecem acaba hamılemıyım?
Test yaptın mı canım ?Adetime 5 gün var ve 3 gündür yoğun Beyaz akıntı geliyor daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bu ay düzenli olarak deneme yaptık hamile kalmış olabilir miyim hafif sol kasık ve bel ağrısı da var
Adetim 3 gün geçti yaptığım bütün testler negatif çıktı pazartesiye kadar olmazsam kan vereceğimTest yaptın mı canım ?
Kan verdiniz mi ne çıktı sonucunuzBendede beyaz akıntı gelıyor adetım 10 gün gectı test vermedım pazartesı hastaneye gıdecem acaba hamılemıyım?
Benım adetım baya 15 gün gectı ben üç tane test yaptığım halde çıkmadı ama çevremde bana dıyor kesın hamılesın çünkü bütün belırtıler var bende pazartesı gıdecem hastaneyeAdetim 3 gün geçti yaptığım bütün testler negatif çıktı pazartesiye kadar olmazsam kan vereceğim
Kan vermedım evde test yaptım çıkmadı bende kimyasal gebelık yaşadım Eylül 29 ondan berı adet olmadımKan verdiniz mi ne çıktı sonucunuz
Ne belirtiniz var bende şuan gayet normalim hiç bişey yokmuş gibi pazartesi kan vericem demiştiniz vermediniz miBenım adetım baya 15 gün gectı ben üç tane test yaptığım halde çıkmadı ama çevremde bana dıyor kesın hamılesın çünkü bütün belırtıler var bende pazartesı gıdecem hastaneye
Ne oldu sonucunuz hamilemisinizBende de geçen ay öyle akıntı geliyordu aynı dediğiniz gi
Hyr kuzum bende heveslenmistim ama degilimNe oldu sonucunuz hamilemisiniz
Merhaba ben bu ay catlatma ignesi oldum ve 36 saat sonra iliskide oldum adetime 1 hafta kaldi sol kasikta cok agrim var gogus uclarim aciyor dokunamiyorum ve belimde agrim var bende normalde adetime bir hafta kala bu belirtiler olur hamile ola bilirmiyim??Adetime 5 gün var ve 3 gündür yoğun Beyaz akıntı geliyor daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bu ay düzenli olarak deneme yaptık hamile kalmış olabilir miyim hafif sol kasık ve bel ağrısı da var
Yok vermedım cnm 1 hafta daha gecsın dedım varsa tam bellı olur hastaneye gıdecem belım kasıklarım şiddetlı agrıyor zaten mıgde bulantısı benı maf edıyorNe belirtiniz var bende şuan gayet normalim hiç bişey yokmuş gibi pazartesi kan vericem demiştiniz vermediniz mi
Adetiniz geciktimi pekiHyr kuzum bende heveslenmistim ama degilim
Bendede 17siydi yok hiç bişey öyle bekliyorumKızlar ayın 18 de adet günüm ama olmadım hiç sancı fakan da yok normalde çok sancım oluyor sizce bir şey varmıdır değişik bi belirti de yok Sadece akıntım var bir de idrarım koyu ve ilaç gibi bir kokusu var
Mide bulantısı da varsa o zaman ihtimalleri yükselir bendede dün göğüs ağrısı oldu çok hafif hassasiyet oluyor ara araYok vermedım cnm 1 hafta daha gecsın dedım varsa tam bellı olur hastaneye gıdecem belım kasıklarım şiddetlı agrıyor zaten mıgde bulantısı benı maf edıyor