• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beyaz pütürlü akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Afitap_34

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
273
231
23
29
Adetime 5 gün var ve 3 gündür yoğun Beyaz akıntı geliyor daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bu ay düzenli olarak deneme yaptık hamile kalmış olabilir miyim hafif sol kasık ve bel ağrısı da var

Adetim 3 gün geçti yaptığım bütün testler negatif çıktı pazartesiye kadar olmazsam kan vereceğim
Benım adetım baya 15 gün gectı ben üç tane test yaptığım halde çıkmadı ama çevremde bana dıyor kesın hamılesın çünkü bütün belırtıler var bende pazartesı gıdecem hastaneye

Benım adetım baya 15 gün gectı ben üç tane test yaptığım halde çıkmadı ama çevremde bana dıyor kesın hamılesın çünkü bütün belırtıler var bende pazartesı gıdecem hastaneye
Ne belirtiniz var bende şuan gayet normalim hiç bişey yokmuş gibi pazartesi kan vericem demiştiniz vermediniz mi

Kızlar ayın 18 de adet günüm ama olmadım hiç sancı fakan da yok normalde çok sancım oluyor sizce bir şey varmıdır değişik bi belirti de yok Sadece akıntım var bir de idrarım koyu ve ilaç gibi bir kokusu var

Adetime 5 gün var ve 3 gündür yoğun Beyaz akıntı geliyor daha önce hiç böyle akıntım olmamıştı. Bu ay düzenli olarak deneme yaptık hamile kalmış olabilir miyim hafif sol kasık ve bel ağrısı da var
Merhaba ben bu ay catlatma ignesi oldum ve 36 saat sonra iliskide oldum adetime 1 hafta kaldi sol kasikta cok agrim var gogus uclarim aciyor dokunamiyorum ve belimde agrim var bende normalde adetime bir hafta kala bu belirtiler olur hamile ola bilirmiyim??

Ne belirtiniz var bende şuan gayet normalim hiç bişey yokmuş gibi pazartesi kan vericem demiştiniz vermediniz mi
Yok vermedım cnm 1 hafta daha gecsın dedım varsa tam bellı olur hastaneye gıdecem belım kasıklarım şiddetlı agrıyor zaten mıgde bulantısı benı maf edıyor

Kızlar ayın 18 de adet günüm ama olmadım hiç sancı fakan da yok normalde çok sancım oluyor sizce bir şey varmıdır değişik bi belirti de yok Sadece akıntım var bir de idrarım koyu ve ilaç gibi bir kokusu var
Bendede 17siydi yok hiç bişey öyle bekliyorum

Yok vermedım cnm 1 hafta daha gecsın dedım varsa tam bellı olur hastaneye gıdecem belım kasıklarım şiddetlı agrıyor zaten mıgde bulantısı benı maf edıyor
Mide bulantısı da varsa o zaman ihtimalleri yükselir bendede dün göğüs ağrısı oldu çok hafif hassasiyet oluyor ara ara

Back