beyaz perdesi olanlar buyursun

fatmacım en kısa zamanda eltimi arayıp soracağım...cevabı yazacam 1-2 gün içinde...

Arkadaşlar ben tüllerimi yeni yıkadım ve sonucunda asarken ağlayacaktım. istediğim gibi beyaz olmadılar. Evim çok fırının olduğu yerde haliyle is çekiyor. Yani her hafta tül yıkayamam. Koca koca perdeler. Koslanın ikisi bir arada olan deterjanını almıştım. İlk yıkadığımda biraz farketti ama . Dünde yıkadığımda kullandım ve üstelik ariyel deterjanın yanında kullandım ve bir gece ıslı bıraktım deterjanıyla suyu tertemiz ama tüller sanki hiç yıkanmamış gibi çıktı. Bu akşam eşimle değiştirme kararı aldık. İnanın 4 yıl oldu çok eskide değil ama teniz değiller. Morumsu is çökmüş gibi. En kısa zamanda deniyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak.

bu gün hemen alıp deniycem sağolasın bende ne yapsamda tüllerimi nasıl daha temiz yaparım diye düşünüyodum umarım güzel bi sonuç alırım teşekkürler:enbuyukkk:

çok sağol canım. benim tüllerede sigara dumanı soba dumanı derken çok kararıyor çok şeyler denedim ama istediğim sonucu alamadım:1no2 bu ürünüde deniycem umarım iyi bir sonuç alırım.bizimle paylaştığın için tekrar tşk ederim.hoşçakal

Bende deniycem ahsenbe
Perdelerimi yıkamam lazım bayrama
Ben iyi değildir diye önyargılı davranıp almıyordum Bim in perde beyazlatıcısını
Ama demekki ucuzun da kalitelisi olabiliyormuş
Çok sağol deneyimini bizimle paylaştığın için:)

bimde o ürünü hep görüyrm ama almıyodum... ucuz ürün bi işe yaramaz diye...
bayramda denicem...bing activitin bulaşık makinesi ürünleride çok güzel kızlar tavsiye ediyorum..

ben genelde bimin tüm temizlik malzemelerinden memnunum
fiyat olarakta iyi kalite olarakta
tül beyazlatıcı hiç kullanmadım kosla nın almıştım
onu kullandım fena değil bim de olduğunu bilseydim ordan alırdım

selam keçikız,bir kutuyu iki genel temizlikte kullandım ve aynı sonucu aldım,yani birkaç ay sonrada aynı kutu aynı sonucu veriyor..30 derecede yıkadım..katlayarak ve önyıkamalı narin programda yıkadım...

ben çok memnun kaldım deneyin umarım sizde mumnun kalırsınız...sonucu yazın arkadaşlar bekliyorum...kolay gelsin...

Ahsenbe çok oluyorum biliyorum ama bir sorum daha olacak ezile büzüle.kafamçokkarıştı Nasıl yıkandığını sormuşlar sende cevap vermişsin ikinci göze 5 kaşık diye ama deterjan kullamadınmı. ikinci göze koyarken. Deterjan kulandınsa ne marka kullandın. Onuda bilmek istiyorum. Lütfen cevap bekliyorum.Şeniz

bende merak ettım dogrusu tamda bayram temızlıgı zamanı perdelerıde yıkamayı dusunuyordum denıyım sonucu yazarım

ön yıkama bölümüne değil ana yıkama bölüme koyuyorsun..ariel veya alo beyazlar için olanla yıkadım..ikiside iyi sonuç verdi..ön yıkama bölümüne de deterjan koyup ön yıkama yap keçikız..hiçte çok olmuyorsun yardımcı olabildiysem sevinirim..

fatmacım kusura bakma cevap gecikti ama bugün sordum eltime...yıkamış hiçbirşey olmamış perdelerin rengine... güzel temizlemiş..düz krem krinkıldı perdeleri...yani kendinden desenli..

ben 30 derecede yıkoyorum..perdeleri katlayıp koyuyorum makinaya hiç kırışmıyor ütü sorunum o yüzden kalmadı...

çok sağol canım şu dediğin bind activatı da deniycem umarım tüllerim beyazlar sana bol bol dua ederim ne denediysem istediğim bayazlığa ulaşamadım.sonucu sana bildiririm.hoşçakal

merhabalar...
bende tüllerim için bind kullanıyorum..
perdelerimde her renk var..güvenle kullanabilirsiniz.hiç bişey olmuyor..
bende çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…