beyaz perdesi olanlar buyursun

ahsenbe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
37
4
296
46
selam arkadaşlar...benim perdelerim beyaz...fakat 13 yıllık olduğu için istediğim gibi temizlenmiyordu...ama artık kar gibi nasıl mı?bim market de satılan perde beyazlatıcısı var bind activat tül perde beyazlatıcısı onu aldım denemek amaçlı ama hayran kaldım hem fiyat çok uygun hem de işlevi süper...hem de daha geç kirleniyor perdeler...sizde deneyin farkı göreceksiniz...:dance::dance:

cok güzel temizleyici ürünler cıktı artık kirlere bişi dayanmıyor kaydirigubbakcemile5

evet canım,haklısın...ayrıcaa BULUTmarka yumuşatıcısı da beyazı özellikle benim çamaşırlarım için vazgeçilmezim,kesinlikle tavsiye ederim ve dediğin markanın bind active in bulaşık makinesi deterjanı da güzel,dia sanın da güzel..bilginize...

bulaşık makinası deterjanını da kullanıyorum güzel temizliyor...bulut marka da bimde mi satılıyor hiç dikkatimi çekmedi...

evet egzantirg güzel deterjanlar çıktı ama benim perdelere birçok şey denedim bindden bu sonucu görünce sizlerle paylaşayım hemen dedim...

canım ya bu dediyin marka beyazlatıcıyı ben almıştım (hale duruyor )ama pek beyazlatamadım nasıl kullandın bana anlatırmısın? ben ilk defa onu kullandım ama beceremedim herhalde...

fadik deterjan bölümüne koyacaksın...ön yıkama olan kısım değil diğer bölüme koyacaksın...üzerinde yazıyor 4 yemek kaşığı..ama dün yeni aldım malum bahar temizliği...ambalaj yenilenmiş 5 yemek kaşığı yazıyor..

beyaz çamaşırlarda bende kullanmadım...yanlızca perdelerde kullandım sonuç çok güzel...

tek kelimeyle harika kızlar.. bende 6 aydır kullanmıyorum.. kokusu çok hoş ve gerçekten geç kirleniyor perdeler.. deneyin..

evet özge ben çok memnunum önce perdelerim yıkadığım gün beyaz dururdu ...ama şimdi biray sonra bile bembeyaz...

sadece beyaz perdeler için mi geçerli bu..benim bej rengi perdem var da tertemiz olsun istiyorum, içinde beyazlatıcı falan yok de mi?

çok sağol canım en kısa zamnda deniyeceğim :lepi:

ha birde benim mutfağın tülünde kırmızı yeşilli küçük desenler var acaba onlara bir zararı olurmu :uhm:

zaten tül perde beyazlatıcısı yazmışsın, oraya dikkat etmedim demek....bunu sadece beyazlarda kullanmak gerek demek ki.

Kipa nın kipa tül ve çamaşır beyazlatıcısı isminde kendi ürünü var.ucuz bir ürün ama marifeti çok güzel.İç çamaşırları ve salonumdaki tülü kar beyaz yaptı.Denemenizi öneririm

fatmacım yıpranma olmuyor...krem perde de eltim deneyecekti ona sorayım...sonucu sana yazarım...

Mutlaka deniycem canım sonucu yazarım saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…