- 11 Ağustos 2008
- 12.196
- 1.387
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar beyaz pantolon almak istiyorum ama iç gösterme sıkıntısından dolayı
her seferinde vazgeçiyorum.ten rengi önerilmiş ama
beyaz kot'u ten rengi boxerla giydiğimde boxerın izi belli oluyor.
yardımcı olursanız çok mutlu olucam![]()
kotonda denedim bir tane malesef iç gösteriyor bende arıyorum beyaz pantolon ama yok yok yookkkkızlar beyaz pantolon almak istiyorum ama iç gösterme sıkıntısından dolayı
kotonda denedim bir tane malesef iç gösteriyor bende arıyorum beyaz pantolon ama yok yok yookkk![]()
valla canım ben yıllar önce leke de bulmuştum bi tane iç göstermeyen pek kolay değil iç göstermeyenini bulmak ama biraz uzun tshirt lerle fln giyersen daha rahat olur iç çamaşırını göstermez
kızlar beyaz pantolon almak istiyorum ama iç gösterme sıkıntısından dolayı
canım bende ten rengi boxerla denedim ama dikişsiz değil benimki.bende de aynı dert vardı ve ben baya bir araştırdım,pentide dikişsiz ten rengi külot ve boxer var,çalışanlar ve orada bir müşteri külot olanı al dediler ama ne bileyim el kadar şey nasıl totomu kapatır da iç göstermez diye tereddüt edip almadım ama o külotta ısrar etmişlerdi bir bak istersen.neyse efendim bende gittim başka bir yerden dikişsiz ten rengi boxer aldım,markası nbb,evde geldim denedim,hatta aynanın karşısında eğildim kalktım şekilden şekile girdimvs... kesinlikle iç göstermiyor,dışarıya çıktığımızda eşimede sordum bak bakayım arkamdan bişey belli oluyormu diye,yok olmuyor.denendi onaylandı kesinlikle ten rengi dikişsiz boxer diyorum.
canım benimkinde cep var ama yinede belli oluyor sanki.En iyisi beyaz kot ama kot almayacaksan mutlaka arkası cepli olan modelleri tavsiye ederim.
Arkada cep olunca iz belli etmiyor.