- 23 Mayıs 2013
- 445
- 88
- 68
- Konu Sahibi blackanqel90
-
Eki Görüntüle 1042525 bende bu var canım 34-36 olması gerek mavi marka görüldüğü gibi bana küçük geldiği için giyemedim dolapta durdu hep
39 no siyah rugan bambi ayakkabi düşünür müsünüz? Ona göre foto ekleyeyim.
Bunlara ek olarak renkli pantalonda ıhtıyacımı görucek cok fazla ust gıyım ve elbıse aldım pantalon tayt eksıgım var suan .sıyah taytım fazlasıyla var baska renklerde olabılır.Desenlı olursa sıyahta olabılır tabı
bu şekilde taytlar var elimde lacivert olan sıfır, krem rengini Jully'den aldım kullanmadım benfiyatta yardımcı olurum. bide düşük bel dar paça taş gibi bi beyaz pantolon var elimde onun da fotosunu çekebilirim isterseniz
Eki Görüntüle 1043753 Eki Görüntüle 1043754
benzer yatlarım var cnm pantalon nasıl boyu beli falan :) Düz beyaz demi
Canım bunun bel ve boyu kaç cm rica etsem ölçebilirmisin zahmet olmazsa :)
Çoks agol cnm ruganla aram pek iyi değil
Canım bunun bel ve boyu kaç cm rica etsem ölçebilirmisin zahmet olmazsa :)
Çoks agol cnm ruganla aram pek iyi değil
canım bel ölçüsü 36 / boy ölçüsü ise 95 cm
tm cnm bedenı boyu uyumlu çok soru soruyorum ama düşük bel demi pantalon bide ne kadar fiyatı
canım duşuk bel mi bilmiyorum hiç giremedim içine çünküama düşük bel gibi duruyor yani. 20 olsun ayarlarız fiyatı sen beğen yeter
tamam yarısı olsun seni mi kırıcam ilk satışım uğruna20 çok canım ya ben onun yarısını dusunmustum yanı o fıyatda bısey arıyorum marka murka farketmıyor zaten benım için
tamam yarısı olsun seni mi kırıcam ilk satışım uğruna
tmm cnm cok tesekkur ederım o zaman konuna bakayım yanına eklıyebılcegım bıseyler varmı diye :)
Bndede bnlr var ttlim 38 bden pmbe olani daha kucuk
Eki Görüntüle 1044925
Eki Görüntüle 1044926
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?