bayanlar merhaba, önlüğümle cerrahi kıyafetlerimi birlikte atmıştım 30 derecede yıkatıyordum boyamaz diye düşündüm ama önlüğüm mavi çıktı
hemen bi daha attım ama yeterince açılmadı rengi
ben de 1 gün boyunca bir leğende beklettim kloraklı deterjanlı suda klorak çok katamadım ama az kalmış evde,
sonra yine ön yıkamalı programda yıkattım biraz daha açılmış rengi ama hala temiz bir önlük gibi durmuyor sanki 6 ay giymişim de grileşmiş gibi
ben de kar beyazı olmasını seviyorum bi yöntemi yok mudur bunun ya, napsam da nasıl açsam rengini :S
kimsenin bi öneride bulunmamasından anlamıştım zaten:)
kuruyunca biraz daha iyi oldu rengi en azından giyilebilir duruyor,
bi dahaki yıkamalarla biraz daha açılır diye umut ediyorum teşekkürler yine de :)
90 derecede yıkadım baya bi açtı rengini en azından artık boyanmış olduğu belli olmuyor, ama o kar gibi görüntüsünden pek kalmadı, zamanla açılır heralde bilmem ki.. olmadı eskilerin yaptığı gibi ocakta tencerede kaynatırım hehe :)
90 derecede yıkadım baya bi açtı rengini en azından artık boyanmış olduğu belli olmuyor, ama o kar gibi görüntüsünden pek kalmadı, zamanla açılır heralde bilmem ki.. olmadı eskilerin yaptığı gibi ocakta tencerede kaynatırım hehe :)
Canım aynen öyle yap, tencerede kaynat. Ben değil annem öneriyor bunu... 90 derece yeterli olmayabilir, su 100 derecede kaynıyor. Umarım bembeyaz olur önlüğün...
canım önlüğün eskisi gibi beyaz olamaz ne yaparsan
yenisini almanı tavsiye ederim
bende eşimin beyz gömleklerini bu hale getirmiştim ama ne yaptıysam nafile olmadı