Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz mutfağıma nasıl bir perde yaptırmalıyım?(Resimli)
cnm güle güle kullan mutfağını. çok güzel beyaz beyaz iç açıyor. perde olarak da sadece stor tavsiye ediyorum. üstelik şimdi desenlileri , renklileri bile var. bence başka bir perde mutfakta gereksiz.
canım öncelikli evin hayırlı olsun güzel günlerde otur. resimlerden anladığım kadarıyla karşında başkabir ev var bu yüzden tek stor kullanmamamlısın bence. çünkü camı açmak problem oluyo tamamen açmak zorunda kalacaksan bu kez de evin içi gözükecek. sana tavsiyem 2 parça zebra perde kullanman yada 2 parça jaluzi de kullanabilirsin çok şık ve modern gözüküyolar
Bende mutfağıma yaptırmayı düşünyorum.. zebra perde ile etek oymalı stor perde arasında kaldım mutfağım krem kahve halım yeşil krem...ne dersiniz:26: ayrıca damla61 mutfağın çok şık kesinlikle o mutfağa zebra perde gider::::::::)
mutfağın beyaz olduğu için her renk gider fuşya-kırmızı.. vs canlı tonlar olarak almanı tavsiye ederim halını da aynırenklerde alırsan şahane olur derim..