beyaz mobilyaya hangi renk ?

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
688
Almanya
ya kizlar oturma odamin mobilyalari beyaz agirlikli bir tek yemek masasinin sandalyeleri siyah ve ben duvar renginde kararsiz kaldim:44:grili biseyler yapmak istiyorum ama iki farkli renk kullanarak gri ile turkuazi kombine edebilirmiyim yoksa cokmu soguk durur:59:yada yaldizli cok acik gri ile tv unitesinin arkasini koyu grimi yapsam:61:ya kizlar nolur bi fikir verin yada bambaska fikirlerede aciygim yeterki paylasin fikir olsun :66:unutmadan daha perdem halim yok onlari duvara göre ayarlicam

aaaaaaa, hayirli olsun canim, aynen benim mobilyalarimdan almissin. benimde perdelerim yeni, halilarla uyumlu ,halilarda yenilendi tebi. Ben bir duvari acik lila boyattim,digerinide beyaz biraktirdim, hos oldu inan, turkuaz bence soguk durmaz , temiz gosterir, ic acar ,guzel olur bence (kullamisligim var,inan guzel oluyo) ama icinden ne geciyor, o onemli ? sen hangi rengi daha cok seviyorsan , onu kullanmalisin canim :34:

canim suanki duvarlarim benimde lila ve cok tatli bir pembe cok guzel duruyo ve her gören bayiliyo ama ben biraz sikildim ve esimde artik pembeli biseyler istemiyo:50:bende nerdeyse bütün mobilyalarimi beyaz aldim ki her renkle kombine edebileyim diye ilk onceleri kahve tonlari düsünmüstüm ama aslinda kahverenginide salonda pek sevmiyorum biraz yasli isi gibi geliyo bana esim kum bejine takmis durumda ama bende 3 duvari acik turkuaz yapip tv ünitesinin arlasini biraz koyu gri yapmayi dusunuyorum tv ünitemde beyaz camli ama camlarin ici siyah bilmiyorum ki guzel dururmu yada 3 duvari simli beyaz yada coook acik gri yapip tek duvari yine koyu grimi yapsam:27:

GRII?? istedigini yap derim ben, ama gri de nihayetinde gri...kagitlasan olurmu?? o kismi yani? bence cok super olur,, turkuvaz grili bir duvar kagidi, tv unitesinin arkasindaki duvarda harika olur bende...benimki bos , esimi ikna edemedim :( daha dogrusu kiramadim onu, herseyi istedigim gibi oldu, oda onun istedigi olsun diye yapamadim . sen bir dusun! kum bejii de guzel, hemde cok!!

canim sende evinde mutlu günlerde otur insallah kum bejide cok guzel ama 10 kisiye sorsan 7sinin evinde kum beji vardir ben pek kullanilmayan bisey olsun istiyorum:52:bide senin gibi bendede oluyo yani GRII?:44:Aslinda bana kalsa rengarenk yaparim ama esim istemiyo iste bizde ayni siz gibi cogu seyi istedigim gibi aldim yaptim bu konuda onu kirmak istemiyorum :50:aslinda turkuazla gri fikrine oldukca olumlu bakti ama ben pek kararli degilim evi bogar diye korkuyorum:61:

canım bence beyaz mobilyaya full tavan rengi ile aynı beyaz yap bak mükemmel olur.çok ferah ve fresh bir görüntü olur. ayrıca tavan boyu yüksek oda olduğundan daha geniş gözükür.bir tanıdığım yapmıştı her gören hasta oldu ..

Back
X