• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz mobilya temizliği

xoxzi16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
1.177
1
116
Bursa
arkadslar beyaz mobilyaları nasıl temizliyorsunuz ya benim beyazlar renk değiştirdiler ve artık izler olmaya başladı sildiğim yerlerde parlamıyo mesela tv altı felan hep lekeli kaldı nasıl temizliyorsunuz off beyazlarım grileşicek malum hergğn temizlik yapamıyorum çalışıyorum haftada bi genel temizlik oluncada lekeler kalıyo çamaşır ssuyu da denedim ama y o k

arkadslar beyaz mobilyaları nasıl temizliyorsunuz ya benim beyazlar renk değiştirdiler ve artık izler olmaya başladı sildiğim yerlerde parlamıyo mesela tv altı felan hep lekeli kaldı nasıl temizliyorsunuz off beyazlarım grileşicek malum hergğn temizlik yapamıyorum çalışıyorum haftada bi genel temizlik oluncada lekeler kalıyo çamaşır ssuyu da denedim ama y o k

doğrumu bilmem ama bundan önceki mobilyalarım kelebek mobilyaydı ve kar beyazıydı a.s
likit cifle temizlerdimm hiç bir leke de kalmazdı a.s
sık kullanmanı tavsiye etmem ama arada baya iyi oluyor
diğer zamanlardada toz aldığın suyamutlaka biraz likit çamaşır suyu koy a.s

canım likit cif ben hiç duymadım satılıyomu böyle
likit cif mi diyip alıcaz

canım likit cif ben hiç duymadım satılıyomu böyle
likit cif mi diyip alıcaz

nasılyaa tam anlatamadım sanırım duymuşsundur mutlaka :roflol:
hani annelerimizin kullandığı faylar varya demlik tencere ovmaya yarayan onların likitolanları var ben cif olanını kullanıyorum o işte
likit ay yani beyaz renk krem gibi olan anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3

çok eski bir televizyonum var evde camı çok silmekten çizgi çizi su lekesi olmuş
geçen evime elen kadın tv camını bile onla sildi baya işe yaradı camdaki çıkmayan izleride yok ediyor aklınızda olsun a.s

he ben anladım krem cif diyon sen :))

kendimi birden anlama özürlü hiseetim de :)

nasılyaa tam anlatamadım sanırım duymuşsundur mutlaka :roflol:
hani annelerimizin kullandığı faylar varya demlik tencere ovmaya yarayan onların likitolanları var ben cif olanını kullanıyorum o işte
likit ay yani beyaz renk krem gibi olan anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3

çok eski bir televizyonum var evde camı çok silmekten çizgi çizi su lekesi olmuş
geçen evime elen kadın tv camını bile onla sildi baya işe yaradı camdaki çıkmayan izleride yok ediyor aklınızda olsun a.s

ah canım sana ne kadar teşekkür edersem azdır heralde bu sabah kalktım elime aldım cifi
başladım temizliğe anacım o nasıl temizlemek yeni gibi oldu vallaha pırıl pırıl bütün lekeleri götürdü bunu görünce benim kapılar american beyaz kapı onu da sildim ışıl ışıl parladı vallaha çok çok teşekür a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

ah canım sana ne kadar teşekkür edersem azdır heralde bu sabah kalktım elime aldım cifi
başladım temizliğe anacım o nasıl temizlemek yeni gibi oldu vallaha pırıl pırıl bütün lekeleri götürdü bunu görünce benim kapılar american beyaz kapı onu da sildim ışıl ışıl parladı vallaha çok çok teşekür a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

çok sevindimmm hihoyyyt
birde beyazlarda nedense renk kaçmaları olur kırmızı bir çizgi oluşur onlarıda bildiğimiz asitonla sil olurmu kaydirigubbakcemile3
baya işe yarar
ama tüm bunlar kuvvetli temizleyiciler fazlada kullanma canım a.s
günlük temizlikte mutlaka likit çamaşır suyu kullan geç sararırlar kaydirigubbakcemile5

likit çamaşır suyu ne anlamadım sen kendi kullandığın markayı yazarmısın canım birde bu krem cifler çok çeşitli banyo için olanı var mutfak için olanı var hangisini mobilya temizliğinde kullanıyorsun canım çok lazımda bu bilgiler bana

likit çamaşır suyu ne anlamadım sen kendi kullandığın markayı yazarmısın canım birde bu krem cifler çok çeşitli banyo için olanı var mutfak için olanı var hangisini mobilya temizliğinde kullanıyorsun canım çok lazımda bu bilgiler bana

domestos canım çamaşır suyu yoğun kıvamlı çamaşır suyu
ben marka olarak domestos u kullanıyorum
mobilya temizliğinde bildiğimiz krem halinde olan fay marka cif kullanıyorum ben a.s

Back