Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beyaz mobılya kullanıslımıdır buyrun begendıgım takımlara bakın :))))))))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

didempolat

KOCASININ BITANESI....
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2010
938
0
96
İstanbul
arkadaslar ben beyazı cok severım ama mobılyada hıc mı hıc dusunmuyodum ....son gunlerde beyaz mobılya epey bı arttı ....ama alırsam kullanıslı olur mu dıye dusunmuyo degılım fıkırlerınıze acıgım:)))))) ıkı tane takım koyucam hangısı hos :)

bu bırıncı takım ve koltugu :)

Eki Görüntüle 184606 Eki Görüntüle 184605

bu da ıkıncı :)

tabiki beyaz olan bende beyaz aldım didem mobilyalarımı köşe takımımı ve yemek odasını görmüşündür yatak odasıda beyaz kahve olanda güzel ama kahverengi rengi zamala insana karamsarlık veriyormuş sıkılıyormuşun.Hem beyaz mobilyada koltuğun oturma kısmı koyu renk o yüzden temizleme konusunda sıkıntı olmayacaktır.

Begendın yane dımı ama ne yalan soylıyım kahvarengı daha cok hosuma gıdıyo ve cok kullanuslı ama beyazıda alabılırım benım sagım solum bellı olmaz ozamana dabelkı yenı modeller cıkar:)

beyazı beğendim ben kahverengi tonlarında düşünüyosan daha açık tonunu al derim ben bilmiyorum oturacağın ev belli mi ama bu ton evi karanlık gösterebilir evin çok geniş olması gerekki boğmasın evi ama beyaz öyle değil heryere yakışıyor

her iki renk alternatifide doğru dekorasyon ile hoş görünebilir. Ancak ben evimin aydınlık ferah olmasını isterim.

bence beyaz güzel hemde daha modern duruyo tabi zevkler ve renkler tartısılamaz ama ben modern mobilyalardan yanayım

cnm benim yatak odam ve salonum mobilyaları beyaz...evin içi aydınlık oluyo...ferah oluyo tek olumsuzluğu maşallah benim mobilyalar koyu renkten çok toz çekiyo...toz almayı sevmediğim için deliriyorum..ya iki gün almayım resmen pamuk bağlıyo anlmadım...malzemesindemidr..boyasındanmıdır..ama yiede beyaz ferah oluyo....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…