Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyaz Lamınat kullanan , veya beyaz ev esyasına uygun lamınat rengı
yıllardan beri bir evim olsun diye ciddi üzülen hatta bunu takıntı haline getirip bunun için yıllarca gözyaşı döken en sonunda hiç hoşuna gitmemesine rağmen kaynının ve kayınbabasının evinde kira vermeden oturmak zorunda kalan ve hala bir evi olmayan birisi olarak konularının sıkı takipçisiydim gülencim.Yalnız bayadır giremedim kaçırmışım ev aldınızmı yoksa babanın evinimi yaptırıyorsun .yinede hayırlı olsun.benim arkadaşım gümüş meşe diye bir renk yaptırdı.hiç bişey belli olmuyoo ne toz ne kir çokda asil duruyo bir bak istersen canım.şimdiden kolay gelsin .
yıllardan beri bir evim olsun diye ciddi üzülen hatta bunu takıntı haline getirip bunun için yıllarca gözyaşı döken en sonunda hiç hoşuna gitmemesine rağmen kaynının ve kayınbabasının evinde kira vermeden oturmak zorunda kalan ve hala bir evi olmayan birisi olarak konularının sıkı takipçisiydim gülencim.Yalnız bayadır giremedim kaçırmışım ev aldınızmı yoksa babanın evinimi yaptırıyorsun .yinede hayırlı olsun.benim arkadaşım gümüş meşe diye bir renk yaptırdı.hiç bişey belli olmuyoo ne toz ne kir çokda asil duruyo bir bak istersen canım.şimdiden kolay gelsin .
cok uzuldum ama oyle yazınca benımde kafamda takıntıdır evkonusu sanırım ev yapıldıktan sonra arabada alınca bakmaya devam edecegım cok ıstıyorum ev almayı benım akrabalarımda ve esımın akrabalarında tek kırada oturan bızız ne gelınlerden ne kızlardan ne damatlardan tek kısı cogu kısı o kadar kredı borcuna gırılırmı dıye terpkı gosterdı
babamın evıne gecıyoruz
bahsettgıın renge bır bakayım
ınsallah rabbım hepımıze nasıp eder ev resımlerıne bakıyorum kendılerı almıssa ne ala bızee ver Yarabbımd ıyorum
aynen gülencim benim çevremde de herkes ev sahibi böyle olunca dahada çok takıyo kafasına insan ..biz şimdi biraz para biriksin diye araba alıcaz 25 milyar kredi çektik araba arıyoruz denk gelince alcaz.onun borcu bitincede Allah kerimdir ne yaparız bilmiyorum .babanın evi tapusu babandamı yoksa seninmi..bisürü masraf edeceksin ama sen ordan çıktığında satılıp kardeşler arasında paylaşılcakmı mesela ?ya da eşin bunu sorun etcekmi ..inşallah etmez de mutlu mesut yaşar bizrazda birikim yaparsınız o evde ...
aynen gülencim benim çevremde de herkes ev sahibi böyle olunca dahada çok takıyo kafasına insan ..biz şimdi biraz para biriksin diye araba alıcaz 25 milyar kredi çektik araba arıyoruz denk gelince alcaz.onun borcu bitincede Allah kerimdir ne yaparız bilmiyorum .babanın evi tapusu babandamı yoksa seninmi..bisürü masraf edeceksin ama sen ordan çıktığında satılıp kardeşler arasında paylaşılcakmı mesela ?ya da eşin bunu sorun etcekmi ..inşallah etmez de mutlu mesut yaşar bizrazda birikim yaparsınız o evde ...
tapu bına tapusu yanı hısselı ama abımde amcam ve amca oglumnda boyle bı haksızlık etmezler cunku hepsının mal varlıgı var
bızde ıkı kardesız burada babame vlerı ayırdı bu evle abımın oturdugu ev bızımama dıger evler nasıl paylastırıldı bılmıyoruz kavga cıkmasın dıye babam soylemedı bunları bıze
merhaba benim laminantlarım akçaağaç beyaza yakın duvarlarım beyaz, kapılarım beyaz,mobilyam beyaz halılarım da beyaz ağırlıklı ben memnunum beyaz olmasından saç kıl düşünce ben burdayım diyor ama olsun o zaman ev hep temiz oluyor.kızım var 3.5 yaşında beyaz evi ne hale getirir düşün artık.
seninki de güzel bence canım.güle güle kullan.akçaağaç krem gibi ama aralarında beyazlar var şahsen ben bembeyaz yaptırmak isterdim sitenin katoloğundaki en açık renk oydu o yüzden onu seçtim .
şöle söliyim benim duvarlar beyza kapılar beyaz mobilyalar byaz perler beyz sadece halılar fon perdler siyah beyz kolutğumda siyah beyz ve yerler beyz parke beyzla kırık beyz karışık diyim çok da süper duryo ferah gösteriyo evi. tavsiye ederim. tek sorun koyu parke tozu gösteriyo beyzda kiri yani iki günde bir silince muhteşem ama heleki bi hafta ihmal et kir bağırıyo resmen ama memenunum ben tavsiye derim
memnunum tek sorun bıraz kremsı gıbı beyaz degılde resımde eklerım ben daha beyaz ıstemıstım ama ıyıkıde olmamıs
sanırım mobılyalarımı hıc bellı etmeyecektı
sıyah ıddalı bı renk ama sıyahta yok evımde grı ve beyaz
memnunum sorun yok yanı
alice
marka bılmıyorum bı cok marka vardı algıımız yerden
tapu bına tapusu yanı hısselı ama abımde amcam ve amca oglumnda boyle bı haksızlık etmezler cunku hepsının mal varlıgı var
bızde ıkı kardesız burada babame vlerı ayırdı bu evle abımın oturdugu ev bızımama dıger evler nasıl paylastırıldı bılmıyoruz kavga cıkmasın dıye babam soylemedı bunları bıze
canım çok geç gördüm kusura bakma .Benim kaynım evli maddi durumuda gayet iyi.Bu ev aslında kayınpederin yani o çalışıp borcunu ödemiş ama diğer çocukları küçük olduğu için en büyük önce evlendiği için tapuyu onun üstüne vermiş.Ama kaynım bu evde 18 yıl oturdu ve çok güzel büyük bir ev alıp çıktı .Şimdi de biz oturuyoruz kira vermiyoruz kaynım da durumunuzu düzeltip bir ev alana kadar oturun dedi.Bizde şimdilik oturuyoruz bakalım Allah kerimdir ..Böyle işte canım ..bu arada laminant rengini çok beğendim güle güle kullanın .YERleşince mutlaka foto koyda bakalım tamam mı sana kolay gelsin