Beyaz Lamınat kullanan , veya beyaz ev esyasına uygun lamınat rengı

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
gene ben dıyorum :) gunaydınn
tadılatımız baslayacak ınsallah
camsan ve adını hatırlayamadım yerlerden esım numuneler getırmıstı uzerınde kodları yoktu beyaza yakın bır lamınat rengı begendım
ama suya dayanıklı deıglmıs uc boyutluda degıl cızgılerı var ancak cok ahsap rengı olmadıgı ıcın dusunun ıste
neyse sorum su kı beyaz lamınat kullanan varmı ? varsa memnunmu?
veyahut beyaz mobılyalarıma uygun ne renk lamınat rengı olabılır ?
kapılarımda beyaz amerıkan kaplama olacak camlı suanda yenı mese rengınde lamınat doselı evde ...

Beyaz laminant cok zor bizimkisi kemik rengi resmen yerden tek tek kıl toplar oldu evde herkes. Yere bi sac düşmesin hemen belli oluyo

var ben ama maalesef memnun değilim, yere 1 tek kıl düşse gözüküyor, zırt pırt şarjlı süpürgeyle dolaşıyorum evde :47:

Hayırlısı olsun.

Beyaza beyaz,mobilyayı göstermez diye düşünüyorum.

Açık meşe veya natürel meşe diye geçen bir renk var.
Hatta beyaz yemek masalarının üzeri bazen o renk oluyor.
Ben onu yakıştırıyorum,bir bak istersen netten.

Arkadaşım bizim iç kapılarımızda krem rengi hatta beyaz diyebilirimz parkelerimiz kshverengi tozu ve ayak izini çok belli ediyor bizimkisi annem kısmet olursa seneye degiştirmek istiyor biraz daha açık bir renk yaptıracagız beyaz olmaz ama koyu kahverengi bizimkisi biraz açıgını yaptırabiliriz yazın ayak izlerimiz pat diye çıkıyor ev aldınız mı arkadaşım eger almıssanız hayırlı olsun

suanda yenı mese rengı lamınatlar
benım annemın ve suan oturdugum ev koyu cevız kapılar krem

kayınvalıdemın kapılar krem amerıkan yerlerıde krem aam evı sutlu kahva cok ıyı uyum sglamlıs
bembeyaz olmucak benım dedıgım sey
buaradfa beyaz mobılya lakeler cok toz bellı edıyor lamınattamı o sekılde oluyor :25:

su renklerın ısımleırnı ben almıstım ancak hangısı hangısı yazamıyorum yuklerken ama begenıye gore tekrar aratır bulurum
bakın bakalım
tum mobılyalrım beyaz koltuklarım grı beyaz cocuk odasıda beyaz mutfagımd abeyaz murdum olacak
banyo ve wc bılemıyorum belkı sıyah beyaz belkı beyaz murdum fayans olacak
oyle ıste

suanda evde olan renk ıse yenı mese dıye sapsarı bısey

ıste dıger renklerın bakın bakalım

Eklentiler

• $92fc57ce-a7d7-4db1-89b2-0152108a0063_PirnalMesesi.webp
    $92fc57ce-a7d7-4db1-89b2-0152108a0063_PirnalMesesi.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 1.381
  • $741-helsinki-oak-website.webp
    $741-helsinki-oak-website.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 8.498
  • $BEYAZ-KAYIN.webp
    $BEYAZ-KAYIN.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 9.776
  • $[7936850297047373]A-402-naturel-meşe.webp
    $[7936850297047373]A-402-naturel-meşe.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 1.643
  • $aef2d127-bfff-48d7-9bfc-82f019848b3c_Akcam.webp
    $aef2d127-bfff-48d7-9bfc-82f019848b3c_Akcam.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 944
  • $k_[2763227790993950]A-396-carmen.webp
    $k_[2763227790993950]A-396-carmen.webp
    1.012 bayt · Görüntüleme: 1.027
  • $parlak_kiraz.webp
    $parlak_kiraz.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 4.755
komuşumun evi bu resimdeki tonlarda canım, beyaz gibi bişey....illallah diyor kadıncaaz, kıl düşse göze çarpıyor diyor, sürekli şarjlı ile süpürüp duruyor tavsiye etmem..koyu renk de tozu çok belli eder, en iyisi ortasını bulmak, önceden normal tek tek döşenen tahtalar vardı ya, onlar ideal...yani normal ahşap rengi..

canım beyaz laminant banada lazım ama ben damarlı istiyorum ufff o kadar çok çeşit varki birde bazı beyaz diye gösterdikleri laminantlar kreme kaçıyor bana adam gibi beyaz laminant lazım evin her yerini beyaz yapıcam ama sadece oturma odamı füme yapıcam şu eklediğin resimdeki bir beyaz hoşuma gitti markası nedir canım ?

ASLIDNA arkadaslar dogru soyluyor benım mobılyalarım beyaz ve cıddı derecede tzo bellı edıyor ancak bende dedıgın gıbı uc boyutlu olanlardan ıstıyorum yanı uzaktan bakınca ahsap gorunumu olan yanı renk degıl gorunum onlar pahalı oluyormus ama oraya takılmıyorum
su grımsı tonlar da hosuma gıttı
sarımtrak veya kreme kacması canımı sıkar
duvarlarını nasıl yapacaksın?

su renklerın ısımleırnı ben almıstım ancak hangısı hangısı yazamıyorum yuklerken ama begenıye gore tekrar aratır bulurum
bakın bakalım
tum mobılyalrım beyaz koltuklarım grı beyaz cocuk odasıda beyaz mutfagımd abeyaz murdum olacak
banyo ve wc bılemıyorum belkı sıyah beyaz belkı beyaz murdum fayans olacak
oyle ıste

suanda evde olan renk ıse yenı mese dıye sapsarı bısey

ıste dıger renklerın bakın bakalım

sanırım 2.resımdekı renk da hosuma gıttı sence nasıl alice?

ASLIDNA arkadaslar dogru soyluyor benım mobılyalarım beyaz ve cıddı derecede tzo bellı edıyor ancak bende dedıgın gıbı uc boyutlu olanlardan ıstıyorum yanı uzaktan bakınca ahsap gorunumu olan yanı renk degıl gorunum onlar pahalı oluyormus ama oraya takılmıyorum
su grımsı tonlar da hosuma gıttı
sarımtrak veya kreme kacması canımı sıkar
duvarlarını nasıl yapacaksın?

canım benim duvarlar açık gri olucak inşallah...o kadar çok model varkiiii laminantta benimde artık kafam karıştı bende sarımsı istemiyorummm

evet benimde ilk o 2.ci dikkatimi çekti çok güzel bence o 7.ci resimdekide fena değil

bır bakayım 7çresme
canım benım salonumu gordun zaten yanı esyaları bende takvıme sordum ıncı beyazıyaptırmıs ama kartonpıyer asma tavan var spotlu fılan cokmub eyaza beyaz kalır acık grı derken ozel renkmı yaptıracaksınız tuplerden yoksa oyle bı renk varmı

canım bende beyaz istedim ilk duvarı ama şimdi yerler beyaz duvarlar beyaz mobilya beyaz çok soluk kalır diye duvarları açık gri boyatayım dedim alpina marka biliyorsundur boyayı evet o tüplerden özel renk yaptıraz canım badana kataloğu adanada kaldı ben sana öğreneyim rengini istersen bir bak canım:34:

canım bende beyaz istedim ilk duvarı ama şimdi yerler beyaz duvarlar beyaz mobilya beyaz çok soluk kalır diye duvarları açık gri boyatayım dedim alpina marka biliyorsundur boyayı evet o tüplerden özel renk yaptıraz canım badana kataloğu adanada kaldı ben sana öğreneyim rengini istersen bir bak canım:34:

valla harıka olur canım salonumu oyle yapabılırım dıger odalar ıncı beyazı olur kuvar kagıdı veya degısık bıseyler yapmalımıb ılemıyorum

su 7 baktımda gene varmı kremlık dımı tabı buyuk bı alanda nasıl gozukur bılemıyorum

canım benim şuan bekar odamda mobilyam beyaz duvarlarım koyu gri ve inanırmısın beyazı en güzel gösteren renk gridir...ama kendi evimde grinin daha açık tonunu kullanacağım ben sana katalog buldum buraya ekliycem canım renk kalretalasını....
$alpina31.webp
siyahın altındaki siyah 5 yazan renk tonunu düşünüyorum canım ben:34:alpina markası bu arada canım sende bir araştır istersen yakından bak kartelayı bulup

canım benim şuan bekar odamda mobilyam beyaz duvarlarım koyu gri ve inanırmısın beyazı en güzel gösteren renk gridir...ama kendi evimde grinin daha açık tonunu kullanacağım ben sana katalog buldum buraya ekliycem canım renk kalretalasını....
Eki Görüntüle 567386
siyahın altındaki siyah 5 yazan renk tonunu düşünüyorum canım ben:34:alpina markası bu arada canım sende bir araştır istersen yakından bak kartelayı bulup

buyuk yapı marketlerınde duvarda orneklerıde gorunebılır cok guzel canım salon salomac salon ıkı tane kemr var cok koyu olursa bogabılır dıye dusunuyorumc anım rengıde guzel ucu k duruyor sıyah 5 alpına bır bakalım canım
duvar kagıdı dusunmuyorum unıtem yok suanda alamayız herhalde ama yatak odamı beyaz ısterım baslık arkası sımlı duvar kagıdı sık gostebılır

buyuk yapı marketlerınde duvarda orneklerıde gorunebılır cok guzel canım salon salomac salon ıkı tane kemr var cok koyu olursa bogabılır dıye dusunuyorumc anım rengıde guzel ucu k duruyor sıyah 5 alpına bır bakalım canım
duvar kagıdı dusunmuyorum unıtem yok suanda alamayız herhalde ama yatak odamı beyaz ısterım baslık arkası sımlı duvar kagıdı sık gostebılır

duvar kağıdını bende yatak odamda yatak başıma düşünüyorum canım bakalım kafama göre bulursam alırım....sen bak canım katalogtaki renk tonlarına ona göre karar verirsin zaten canım

Back
X