- Konu Sahibi cerenayten
-
merhaba.ben 3 aydir kullaniyorum.catlama, sararma olmadi.guzel ben memnunum renk olarak.tozlar cok belli olmuyor.ferah ferah.insanin ici aciliyor :)
Lake mobilya annem kullanıyor yaşam ünitesinde ve tv sehpasında, 1 seneyi geçti çok memununuz çatlama solma olmadı ayrıca tozuda belli etmiyor
yorumları okuyunca aynı şeyden bahsetmiyoruz galiba diye düşündüm. 1,5 senedir kullanıyorum sararma olmadı ama inanılmaz toz gösteriyo dolabın içine kıyafetlere kadar. altına bez sermek gerekebiliyor. şık görüntüsüne bişey diyemem ama :)
bende haftaya taşınıcam beyaz lake dolap yaptırmayı düşünüyorum.acaba kenarlara başka renk kattırsammı ki. kenar çerçeveler mor olabirmi acaba.
bende haftaya taşınıcam beyaz lake dolap yaptırmayı düşünüyorum.acaba kenarlara başka renk kattırsammı ki. kenar çerçeveler mor olabirmi acaba.
Lake mobilya annem kullanıyor yaşam ünitesinde ve tv sehpasında, 1 seneyi geçti çok memununuz çatlama solma olmadı ayrıca tozuda belli etmiyor
[/QUOTE merhabalar peki eviniz guneş aliyor mu,yani tv sehpasina gunes isigi geliyor mu.. lakeler gunes isigi alinca sarariyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?