Beyaz krem gibi akıntı?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Herkese merhabalar. Benim yumurtlama günümden beri beyaz krem şeklinde akıntım var ve diğer aylar böyle olmazdı. Enfeksiyondan şüphelendim ama daha geçen hafta doktora gitmiştim bir sıkıntı yok dedi genel muayenede.

Acaba tekrar mı yumurtluyorum veya bu yumurtanın çatladığını falan mı gösterir tecrübeli arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Adete 8 gün var korunmuyoruz..

Canim bunu ancak testleri yaparak anlayabilirsin.

Canim bunu ancak testleri yaparak anlayabilirsin.
Ovulasyon testine bulaşmak istemiyorum aslında çünkü takıntı yaparım biliyorum o yüzden soruyorum hani yumurtlama belirtisi mi bu vs diye bilen vardır belki

Yumurtlama da akıntı öyle olmaz daha sıvı ve şeffaf olur canım yumırtlama bittikten sonra desigin gibi olabilir. Bendede oluyor öyle bence normaldir bişeyde çıkmamış zaten

Yani bende de yumurtlama zamanından bir hafta sonra falan tam da dediğiniz gibi bembeyaz akıntı geliyordu . Bende sizin gibi mantar mı falan diye şüphelenmiştim . Devamında üst bacaklarımın iç tarafları çekiliyordu resmen . Ve hamileydim sonuç olarak

Hamile olabilirsiniz bende de yumurtlama dan 4-5 gun sonra başlamıştı ve o ay hamile kalmıstım

ye ben de krem gibi beyaz akinti hatta beyaz parcalar goruyorum sag bacagim icten damar cekiyor sanki sizi var inceden agri desen degil. bugun regl bekliyodum gelmedi. test negatif. 10 gun once dr bir sey bakarken kanda hcg ye de bakti negatf.. umutlandim mesajinizi gorunce

Umarım hamilesindir . Aynı alattığın gibiydi belirtilerim . Bnm regli günü testte çıkmıştı . İki gün öncesinde yaptığımda çıkmamıştı . Seninde bi kaç gün snra çıkar belki

Aynı akıntıdan bende de vardı hatta azalmakla beraber ara ara halen devam ediyor, hamileyim

bugun ikinci gun gelmedi regl. gelecek gibi belirti de yok simdi test yaptim negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…