M melex35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 3 2 34 4 Kasım 2019 Konu Sahibi melex35 #1 Merhaba :) fikir araştırırken burayı buldum. bu ilk konum baktım ki herkes fikir alıyor ben de almak istedim. Beyaz konseptli bir oturma odam var. Buraya metal bir kaç dekor koymayı düşünüyorum. Bazı dekorlar arasında kaldım. Saat mi koymak daha mantıklı yoksa bir obje mi? Aşağıdaki ürünler arasında kaldım. metal dekorlu kadın figürü metal duvar saat önerileriniz bekliyorumm :) Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2019
Merhaba :) fikir araştırırken burayı buldum. bu ilk konum baktım ki herkes fikir alıyor ben de almak istedim. Beyaz konseptli bir oturma odam var. Buraya metal bir kaç dekor koymayı düşünüyorum. Bazı dekorlar arasında kaldım. Saat mi koymak daha mantıklı yoksa bir obje mi? Aşağıdaki ürünler arasında kaldım. metal dekorlu kadın figürü metal duvar saat önerileriniz bekliyorumm :)
Goktemaviyuz1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2019 669 535 4 Kasım 2019 Konu Sahibi melex35 #2 Oda duvari ebati odadaki esya yogunluguna gore degisir bence hangisini sececeginiz
Ckolatakahve ☕ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Aralık 2018 3.231 2.669 4 Kasım 2019 Konu Sahibi melex35 #3 Zevkler farklıdır. Ama ben saati daha çok beğendim. Cok sade bi odaysa birincisi de güzel
M melex35 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 3 2 34 4 Kasım 2019 Konu Sahibi melex35 #4 Goktemaviyuz1 .!.: Oda duvari ebati odadaki esya yogunluguna gore degisir bence hangisini sececeginiz Genişletmek için tıkla... şu an odanın fotoğrafını çekemiyorum fakat şu resimdeki ile benzer olacak. hatta birazzcık daha ufağı Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2019
Goktemaviyuz1 .!.: Oda duvari ebati odadaki esya yogunluguna gore degisir bence hangisini sececeginiz Genişletmek için tıkla... şu an odanın fotoğrafını çekemiyorum fakat şu resimdeki ile benzer olacak. hatta birazzcık daha ufağı
Goktemaviyuz1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2019 669 535 4 Kasım 2019 Konu Sahibi melex35 #5 melex35 .!.: şu an odanın fotoğrafını çekemiyorum fakat şu resimdeki ile benzer olacak. hatta birazzcık daha ufağı Genişletmek için tıkla... Ozaman kesinlikle kadin figuru Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2019
melex35 .!.: şu an odanın fotoğrafını çekemiyorum fakat şu resimdeki ile benzer olacak. hatta birazzcık daha ufağı Genişletmek için tıkla... Ozaman kesinlikle kadin figuru
B bozilkay Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2019 3 1 30 8 Kasım 2019 Konu Sahibi melex35 #6 merhaba bence gold detaylar cok yakışıyor beyaz renkte evlere instagramda enzanın suan bi cekilis var gold renkli lamba hediye ediyolar bi bakın bence şansınızı denersiniz ben haber vermiş olayım :)
merhaba bence gold detaylar cok yakışıyor beyaz renkte evlere instagramda enzanın suan bi cekilis var gold renkli lamba hediye ediyolar bi bakın bence şansınızı denersiniz ben haber vermiş olayım :)