Beyaz koltuk takımı. Yardım...

osge1989

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
3.409
1.347
Kızlar karar veremiyorum bir türlü tecrübeli hanımlar fikir verirseniz cok sevinirim.Sorum su beyaz koltuk takımı almayı düşünüyorum ben olmasa da olur dedim ama sözlüm cok ısrar etti cok beğendiğini söledi onu da kırmak istemiyorum sonucta onun da isteği önemli.Ancak temizliği konusunda kafam karıstı bugün mobilyacıda baktık antilop kumas temziliği kolay dedi.siz ne düşünüyosunuz kullananınız var mı?Tavsiye eder misiniz?bilmiyorumkismilesimdiden tesekkürler

canım benim salonum beyaz deri..deri olduğu için temizliği çook kolay..sabunlu suyla siliniyor ama başka bir kumaş çok zor emin ol..oturma odam düz kırmızı ..leke tutmayan ıslak mendille silinebilen kumaşlardan ama bezdim resmen..üstüne en ufak bir şey düşse belli ediyor..karar senin..hem beyaz hem kumaşş emin ol çok zor

saolun kızlar yorumlar için antilop kumas hakkında bi bilginiz cevrenizde kullanan varsa cvp yazarsanız sevinirim olmadı deri bakarım

valla canim ben aslinda hicbirini tavsiye etmem
arkadasim aldi,daha 5 aylik koltuklarin deri aralarinda kot pantolonlarin renkleri cikmisti,mecburen üzerine örtüler örttü,bir özelligi kalmadi yani..
tercih sana kalmis ama illa alicam diyorsan cok cok iyi sec bence derisini,düz bir deri olsun,ne kadar cok aralari varsa o kadar cok mahvoluyor.

doğru diosun canım zatn az cok anlaslıo iyice bi arastırıp almak gerek saol yorumun için

Şu 3 günlük,eziyetli yalan dünyada kesinlikle almam dediğim tek şey beyaz koltuktur.Eğer benim nişanlım çok isteseydi de almazdım.Çünkü sonuçta onu temizleyecek kadındır.Erkek milleti her konuda olduğu gibi bu konuda da keyfini düşünür..

benim oturma odam beyaz.keten.kılıfı,döşekleri,yastıkları komple çıkarılıp yıkanıyo...
ayrıca örtü kullanmayı hiç sevmem,kullanmayınca da leke oluyo..yıkandıktan sonra leke kalmıyo ama...
beyaz da siyah gibi tozu gösteriyo..
kısacası pişmanım,şimdi değiştirmeyi düşünüyorum..
ama illa beyaz istiyorum diyosan(benim bi zamanlar dediğim gibi) deri al derim..daha kullanışlı..çevremden gördüğüm kadarıyla...
uff çok uzun oldu,ne dertliymişim meğersem :bbo:

Ay beyaz koltuk takimi benimde hayalimdir ama cesaret edip alamam duşünsene canim beyaz nakadar dikat etsende temizlik bir problem olacaktir deri koltuk alsan canim emin olki bakimi ve temizligi cokta daha rahat olacaktir

saolun kızlar gercekten fikirleriniz çok işime yaradı herkes deri al dio sanırım tercihimde o yönde olcak .ahhhh ahhh yaktın beni aşkıım bak senin için elimde bez koltuk silmeyi göze alıyorum ask nelere kadir kaydirigubbakcemile3

forumda antelope kumas hakkında aratırsan bikac konu var orada kullananların yorumlarıda var..
bende yaptırdım berjerlerim krem rengi (daha evime gecip kullanmadım o ayrı ) ve antelope kumas silinebiliyor yıkanıyorda...zaten hangi mobilyacıya gitsen bu senenin ürünleri hep aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…