Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beyaz koltuk-Renkli yastık kombini önerisi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

elmalikurabiye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
262
9
116
İstanbul
Arkadaşlar koltuklarım beyaz,ama birçok kişinin evi böyle.Neredeyse nereye gitsek beyaz koltuk.Tamam çok güzel,çok aydınlık duruyor ama her evde aynı şeyi görmekten deyimi yerindeyse midem bulandı.

Beyaz koltuklara değişik kırlentler yaptırarak biraz değişiklik yapmak istiyorum.Bu koltukların kendi yastıkları var ama artık hiç beğenmiyorum :(.Kumaş seçimini yapıcam ama renklerde kararsızım.Sizlerden farklı renk kombinleri rica ediyorum.Mümkünse siyah-beyaz,bordo ve kırmızı olmasın :( Ben mor-pembe tonları diye düşünüyorum ama çok kararsızım.Yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.

Morla pembe gayet hoş durur.

$Renk-skalası-873f.webp

Bir de bu resimde sağ kolondaki renkleri çok beğenirim ben. Ya da siz farklı bir şeyler bulursunuz burdan belki. Kırlentin yanı sıra şal da kullanılabilir. İkide bir onları düzeltmek size zor gelmezse tabi :))

Morla pembe gayet hoş durur.

Eki Görüntüle 657996

Bir de bu resimde sağ kolondaki renkleri çok beğenirim ben. Ya da siz farklı bir şeyler bulursunuz burdan belki. Kırlentin yanı sıra şal da kullanılabilir. İkide bir onları düzeltmek size zor gelmezse tabi :))

bnm evim hep mor, mor pembe süper olur araya turkuaz da katabilirsin bnce

Teşekkür ederim arkadaşlar,zaman ayırıp değerli fikirlerinizi verdiğiniz için :) İyi geceler,çok teşekkürler.

$kirlent2.webp$o1_Jamaica.webp$imagesCANL4S11.webp$SANY0277.webp

Beyaz koltuklarım için aklımda bu tür kombinasyonlar var ama bir türlü kumaş bakıp hayata geçiremedim:)
Çiçekli kumaşların farklı desen ve tonlarından,birbirini tamamlayan,beyaz içeren bir karışım düşünüyorum.

Kumaş resimlerini persan'dan alıntıladım,3'lü kırlentler ise zevkli "siyahprenses"in blogundan.

Onun dışında,"lavantabahçesi"nin güzel salonu da görmeye değer:

Bahar Temizliği |

Düz renk tercih etmek gerekirse,su yeşili+açık mavi+pastel pembe üçlüsü güzel durur diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 658653 Eki Görüntüle 658654 Eki Görüntüle 658655 Eki Görüntüle 658656

Beyaz koltuklarım için aklımda bu tür kombinasyonlar var ama bir türlü kumaş bakıp hayata geçiremedim:)
Çiçekli kumaşların farklı desen ve tonlarından,birbirini tamamlayan,beyaz içeren bir karışım düşünüyorum.

Kumaş resimlerini persan'dan alıntıladım,3'lü kırlentler ise zevkli "siyahprenses"in blogundan.

Bahar Temizliği |

Düz renk tercih etmek gerekirse,su yeşili+açık mavi+pastel pembe üçlüsü güzel durur diye düşünüyorum.

Çook beğendim çok....renk üçlüsü fikri de çok güzel,teşekkürler :46:

Pembe rengi agırlıklı böyle bir yastıkta seçebilirsin canım.

Eklentiler

• $pink-art-iy-1004-cini-desenli-ipek-kirmizi-yastik-kilifi-1-1.webp
    $pink-art-iy-1004-cini-desenli-ipek-kirmizi-yastik-kilifi-1-1.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 680
Eki Görüntüle 658653 Eki Görüntüle 658654 Eki Görüntüle 658655 Eki Görüntüle 658656

Bahar Temizliği |

cidden çok beğendim yaaa kesinlikle bunlardan seçmelisin...

eger istanbul anadolu yakasindaysan bagdat caddesinde moba diye bir yer var ben kirlent kumaslarimi oradan almistim cok guzel kumaslar var. kirlent de dikiyorlar ama kirlent fiyati biraz yuksek gelmisti bana disarda bi yorganciya diktirmistim. orada aradagini mutlaka bulursun

bunlar benim kirlentlerim
$IMAG0247.webp
$IMAG0248.webp

eger istanbul anadolu yakasindaysan bagdat caddesinde moba diye bir yer var ben kirlent kumaslarimi oradan almistim cok guzel kumaslar var. kirlent de dikiyorlar ama kirlent fiyati biraz yuksek gelmisti bana disarda bi yorganciya diktirmistim. orada aradagini mutlaka bulursun

bunlar benim kirlentlerim
Eki Görüntüle 663785
Eki Görüntüle 663786

Renk kombinine bayıldım cnm,çok hoş olmuş,güle güle kullan.Tavsiyen için teşekkürler :10:

Back
X