• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beyaz koltuk kullananlar lütfen yardım!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

clever2006

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
45
1
286
Kayseri
Arkadaşlar, epeydir koltuklarımı yeniletmeyi istiyorum fırsat olmadı, nihayet kendi evime geçicem ve koltukları da yenileticem. Koltuklarım modern tarzda, komple beyaz yaptırmak istiyorum eminim güzel olacak, ama kullanımı konusunda tereddütlüyüm. Malum beyaz zor renk. Koltukların şu anki rengi krem olmasına rağmen lekesinden bıktım. Kumaşı mı kötü bilmiyorum ama su damlasa lekesi kalıyor. Kumaşı deri olsun diyorum ama gerçeği çok para, suni deri de hem sağlıksız hem de zamanla esneme ve renk değişikliği yapıyormuş. Kumaş yapsam, silince ya da yıkayınca leke kalır diye korkuyorum. Yeni çıkan leke tutmayan kumaşlar da ne kadar leke tutmuyor emin değilim. Beyaz koltuk kullanan arkadaşlardan kumaş tavsiyesi bekliyorum lütfen.

Offf beyaz siyah fark etmiyor
su lekesi oldumu komple silmek zorunda kalırım ve delirmeye başladım diyebilirim
bu aralar antilop koltuklar çıktı deriye göre ucuz kumaşa göre pahalı ama leke tutmuyor silinmesi kolay diyorlar evinde 3 tane çocuk büyüten arkadaşım çok memnun olduğunu söyledi
hem beyaz ve kılıfsız kullanıyormuş
ama bazı arkadaşlarda leke tutuyor diyor ben çıkamadım işin içinden
ondan bende az daha dişimi sıkayımda deri alayım diyorumboshayallersmile

antilop kumaşa asla kolanya vb. alkollü şeylerin değmemiş lazım.bizde misafire kolonya dökmek adet olduğu için istemedim.

Benim koltuklarim da beyaz,yaklasik 1 yil oluyor yaptirali,alkantara kumas bizim ki ve cok memnunum,surekli ustundeyiz ve illa ki leke oluyor ama lekenin uzerini nemli bir bezle sildigin anda cikiyor,kesinlikle tavsiye ederim kisacasi.Eskiden de beyazdi ama keten karisimli bir kumasti ve lekelenince ya hepsini silmek ya da yikamak zorunda kaliyordum :( Birde ayni doseme gibi duran kilif dikiyorlar,kirlendikce makinaya atiyorsun sorun kalmiyor,kilif oldugu da hic belli olmuyor.Beyaz kadar asil renk yok bence vazgecme :1rolleyes:

Back
X