• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Koltuk Endişesi

Sinoplu57

varsa SEN yoksa SEN...
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
2.798
27
358
slm hanımlar
mobilyalara bakmaya başladım çok şükür
salonu siyah beyaz kombine etmeyi düşünüyorum velakin koltuklarımı ya siyah ya beyaz alacagım ..
siyah model pek fazla yok olsa da begenmıyorum.. begendıgım modeller beyaz gruplar..
beyaz koltugun bakımı ,temizligi nasıl? endişe etmeli miyim? tercihim ne ynde olmalı?:uhm:
tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen.:sinifsinif:​

cnm bende 1 ay önce aldım mobilyalarımı..salounda kolatuklarım düz siyah yemek odam beyaz..mobilyaları alırken kulanımına önem verdmim koltuklarım kiri göstermesin diye oturma grubum sütlü kahve salonum düz siyah:)mobilyalarıda beyaz aldımm ...bence sürekli oturcagını düşünerekten beyaz alma derimmm sürekli kirlendimi diyip durmaktansa rahat rahat otur koyu renk al:)

haklısın cnm .. siyahta toz tutuyor diyorlar.. kararsız kaldım

cnmm eşyalar evime geldii bi hafta önce gitmişitm en sonnnn bide dün gittim inan hiç toz yoktuuu milett hep abartıyor siyah tozu çok beblli eder diyee..en azından toz belli etsin kirli durmasından iyidir:)

ben beyaz koltuk kullanıyorum
hatta ev fotolarım var forumda.

memnunum çok kirlenmiyor şuanlık
ama çocuk olsa zor olur elbette.
bişey dökülürse hemen siliyorum anında
temzi tutmaya çalışıyorum.

cnmm eşyalar evime geldii bi hafta önce gitmişitm en sonnnn bide dün gittim inan hiç toz yoktuuu milett hep abartıyor siyah tozu çok beblli eder diyee..en azından toz belli etsin kirli durmasından iyidir:)

haklısın canım .. en güzeli öyle kombinelemek:)
eşylarını güle güle kullan cnm gordum aldıklarını :nazar:

ben beyaz koltuk kullanıyorum
hatta ev fotolarım var forumda.

memnunum çok kirlenmiyor şuanlık
ama çocuk olsa zor olur elbette.
bişey dökülürse hemen siliyorum anında
temzi tutmaya çalışıyorum.

evinizin fotolarını gormustum ,cokta begenmıstım ..
güle güle oturmayı nasip etsin Allah.

Back
X