Cilt Bakımı Ürünleri beyaz kili Ankara'da nerde bulabilirim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

cornus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
77
0
merhaba
maske hazırlarken cok büyük bir yanlış yaptıgımı fark ettik.
(fark ettik diyorum çünkü cilt uzmanıyla beraber bulduk)
ben beyaz kil yerine hep yeşil kil kullanıyomusum
aktardan beyaz kil diye aldıgım aslında yeşil kilmiş ve aktarlar hep yanlış verıyolar lütfen dikkat.

şimdi bu beyaz kili bulan alan kim varsa ankarada lütfen bana adreslerini söyleyebilir mi?

:sm_confused:

Ben Ankarada oturmuyorum ama sana bir sorum olacak bu kil maskesini ne için kulanıyosun.. Eğer faydası olacaksa bende kullanayım.. a.s.

ben de yeşil kil kullanıyorum.
beyaz kil neden daha faydalı.yani biz nerde yanlış yapıyoruz

kil maskesi hazırlarken önce bir yumurtanın beyazını iyice köpürene kadar çırpın sonra bir kaşık elma sirkesi bir kaç damla limon ve kili ialve edip iyice karıştırıp yüze uygulayın gayet iyi bir maske özellikle yağlı ve gözenekleri açık ciltler için birebir.haftada en fazla 2 defa uygulanmalı.

açık gözenekler ,göz altı şişlikleri ve morlukları içinde yüz soğuk su ile yıkanmalıdır.
su tüketimide artırılırsa cilt daha iyi olucaktır

Son düzenleme:
sanırım ben internette bir şeyler buldum;
1)Özellikle beyaz kil ciltteki ölü hücreleri arındırıcı özellikler içeriyor. Beyaz kili biraz su ile yumuşatıp koyu bir krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Göz çevresi hariç yüzünüze ve boynunuza sürüp 10 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayın. Yumuşak bir havlu ile tampon yaparak kurulayın.

2)1 paket kili suyla karıştırın, 5 damla limon, portakal, mandalina yağlarından birini ekleyin, 2 çorba kaşığı tarçın ekleyin.
Selülitli bölgeye uygulayıp, yukarıda anlattığımız şekilde sarın.
20-30 dakika bekletin. Bu maske fazla yağların atılmasına ve problemli bölgenin pürüzsüzleşmesine neden olur.

sgm de var oraya bakabilirsin
şehriban teyzenin olan yeşil kil
doğacının olan sanırım beyaz

sgm de olan beyaz değil yeşil.
dermokilin yeşil kili var ama sgmde almak isteyenlere söyleyim dedim.

cildi yaglı olanların beyaz kili kullanması gerekıyormus. o kil maskelerı (yaglı cilt için olanlr)yeşil değil beyaz olanmıs kızlarrr dıkkat.

koskoca Ankara'da beyaz kil yok. Aktarlar ısrarla yeşil kil veriyor yaa sinir oldum.

X