• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz Kapatmada kolleston mu Loreal mi?

maviminnos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
56
0
36
İzmir
Arkadaşlar

Koyu kestane saçlarım var...Elgan kahve kollestona boyadım ama şimdi diplerinde beyazlarımla kestane rengi karışık kendi saçım geliyor.
İstediğim renk açık kumral...

Beyazlarımda var..Kolleston çok koyu yapıyor ama kapatıyor...Loreal hiç denemedim....

tam aşağıdaki gibi bir renk istiyorum...Sizce hangi marka ve numaralar bu rengi verir beyazlarda sorun çıkarmadan ...?

şimiden teşekkürlerEki Görüntüle 219292

benim de tutam tutam arkalarda beyazlarım var ve şimdiye kadar koleston kullandım hep güzel kapattı bilmiyorum loreal hiç kullanmadım

bir de şimdi yoğun renkli köpük boyası çıkmış pahalı biraz ben 15 e aldım ama memnun kaldım yani kızıla boyuyorum ben gayetle de güzel kapatıyo kendi rengim de siyah ve üstü de kavuniçi gibi olmuştu kesinlikle ne renk dalgalanması ne bişey ben memnun kaldım loreal hakkında bişey diyemiycem.

Loreal'i bir kez kullandım, saçımı kuruttu, alıştığımız boyalardan çok farklı yapısı var, boyayı uyguladıktan sonra sağım solum boyanmasın diye kullandığım tokanın üstü pütürlü olmuştu. Belki de plastikte geçerli bir durumdur bu, herkesin saçında da farklı sonuç çıkabilir, normal.. Ha, ikisi de geç solan boya, Koleston ilk boyamada koyu oluyor ama sonrasında renk oturuyor yıkadıkça.

Son düzenleme:
ikiside iyi markalar.sizin saçınıza bağlı bu.benim saçım loreali seviyor mesela ben onla boyuyorum.koleston daha koyu çıkıyor,sonra açılıyor.

Back