Güneş Kremleri beyaz kalmak istiyorum güneş koruyucusu ?

Güneş kremleri, bronzlaşma

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
merhaba arkadaşlar özel olarak güneşlenmesemde güneşte 15 dk gezsem bile yanıyorum ve bu durumu sevmiyorum.. bunun çaresi yok mudur ? güneş koruyucu kullanmadım hiç ama etkili olduğunu da düşünmüyorum Biotherm spf 50 ürünü kullanan var mı otobüste giderken yanan kolalr ve gögüs kısmı için kullancam yani yada beyaz kalabileceğim bir krem önerir misinz ?

DAYLONG kullanabilirsin. Fazla pahali da degil. 60 faktorluk olani. Tenin cok mu beyaz bilmiyorum ama ben esmerim, daylong surunce tatilde bile yanmiyordum. hemde ozelligi butun gun korumasi. o yuzden adi Daylong. bnce sende de ise yarayacaktir.

DAYLONG kullanabilirsin. Fazla pahali da degil. 60 faktorluk olani. Tenin cok mu beyaz bilmiyorum ama ben esmerim, daylong surunce tatilde bile yanmiyordum. hemde ozelligi butun gun korumasi. o yuzden adi Daylong. bnce sende de ise yarayacaktir.

baya beyazım canım

60 ı bulamadım canım 50 var :KK43:

slm arkadaşım bende beyaz tenliyim hemen kızarıp yanıyorum geçen sene avonun üz kremini ve vucut için olan güneçş kremini aldım ve beklemedigim kadar iyi sonuç verdi yanmadım hiç tavsiye ederim

Ben de cok beyaz tenliyim yandim mi kizariyorum ben yazin bile uzun kollu giyiyorum artik çareyi böyle buldum...iyi bir krem varsa banada söyleyin :KK43:

Ben de cok beyaz tenliyim yandim mi kizariyorum ben yazin bile uzun kollu giyiyorum artik çareyi böyle buldum...iyi bir krem varsa banada söyleyin :KK43:

canım bende vichy ye baktım hem yüz hem vücut kremi vardı indiirmli onu alırım diye düşünüyorum ama her ürünün reaksiyonu baska ama yanmak istemyorum resmen alaca oluyorum :KK43: bide ben beyaz ten seviyorum istemiyorum esmer olmak

bide su yüz ve vücut sütü derken koruyucu dışı bişrşey mi kasdetiyor ben gündelik kullanmak için istiyorum

Avene-Aile-Boyu-Gunesten-Korunma-Seti-Karma-Cilt-Yuz,PR-32116.html

şunu mu alsam acaba içinde baya ürün var ve ucuz

Canım ben de Vichy 50 spf kullanıyorum. Onu sürmediğim günler kıpkırmızı oluyor ellerim yüzüm ve kaşıntısından yara yapıyorum artık.. Ben memnun kaldım Vichy'den..

Canım ben de Vichy 50 spf kullanıyorum. Onu sürmediğim günler kıpkırmızı oluyor ellerim yüzüm ve kaşıntısından yara yapıyorum artık.. Ben memnun kaldım Vichy'den..

canım ürün şu bu olur mu acaba Vichy Capital Soleil Spf 50+ Yüz ve Vücut Sütü 300 ml Capital Soleil Spf 50+ Yüz Kremi

Bende beyaz tenliyim (bildiğin pamuk) :nazar: ve hiç sevmiyorum bronzlaşmayı. Urfa'ya giderken oriflame sol güneş kremi (50 faktör) kullanmıştım. Aslında hiç güvenmiyordum çok da ucuza almıştım (20 tl) ama beklemediğim derecede iyi sonuç aldım. Sizde nasıl etki eder bilmiyorum. Şuan sebamed (50 faktör) kullanıyorum :nazar:

Bende beyaz tenliyim (bildiğin pamuk) :nazar: ve hiç sevmiyorum bronzlaşmayı. Urfa'ya giderken oriflame sol güneş kremi (50 faktör) kullanmıştım. Aslında hiç güvenmiyordum çok da ucuza almıştım (20 tl) ama beklemediğim derecede iyi sonuç aldım. Sizde nasıl etki eder bilmiyorum. Şuan sebamed (50 faktör) kullanıyorum :nazar:

aynı benim gibisin bende hiç sevmem bronz olmayı :KK70:

X