• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Beyaz inci mobılyalarım

ErmeL

<3
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
48
0
96
39
Düzce
sadece yatak odamı eklemışdım ama tamamı ıcın fıkırlerınızı almak ıstıyorum ben cok begenerek aldım ama ıyımı yapdım dıye dusunuyorum:78: günlük oturma odam ıcın bunun benzerını aldık rengı kırmızı ve sıyah yapılıyor :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ilk yorum benden :81:
hepsi çooook şık harika duruyolar siyah beyaz moda bu yıl bende öyle aldım sağlık huzur mutlulukla kullan inşallah:nazar:

hepsi çok şıkmış özellikle yatak odası hayırlıı olsun güle güle kullan

hepsi çok şık güle güle kullan özellikle yemek odası takımın hoşuma gitti

ayyy yatak oda takımına bayıldım.Allah güle güle kullanmayı nasip etsinnn:nazar:

hepsi bırbırınden guzel tam benım zevkıme gore begenmıssın canım bende bu mobılyaları cok begenmıstım bır sıtede gormustum gule gule kullan

sadece yatak odamı eklemışdım ama tamamı ıcın fıkırlerınızı almak ıstıyorum ben cok begenerek aldım ama ıyımı yapdım dıye dusunuyorum:78: günlük oturma odam ıcın bunun benzerını aldık rengı kırmızı ve sıyah yapılıyor :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzel markası ve kaça aldınız canım

Back
X