• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Eşyaya dair tecrübelerini ihtiyacım var hanımlar:)

birdelimuallime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
2.769
6.330
158
Yaza inşallah düğünüm olacak şu sıralar ötv indiriminden faydalanmak için beyaz eşyalara göz gezdirelim dedik sevdiğimle. Şimdi beyaz eşyada genellikle bosh tercih ediliyor benim gönlüm de bosh'dan yana ancak siemens ile aynı üretim olduğu sadece marka adı değişikliği olduğunu söylüyor Siemens satıcıları. fiyatta da bi eşyada 150-200 lira fark ediyor. Siemens kullanıcıları var mı önce bu kısımdan başlamak istiyorum bana da fikir verebilirlerse çok mutlu olurum :))
Açıkçası daha çok yeniyim bu işlerde tam olarak bilemiyorum hangisi iyidir falan filan kısımlarını. Mesela buzdolabını kulplu almakla kulpsuz almak arasında ne gibi farklılıklar var kulpsuz bana daha estetik geldi de. Sonraa buzluğu alt kısımda olan mı daha kullanışlı olur üst kısımda olması ömrünü uzatır mi? Ayy bir de renk konusu yaa gri renkli olanlar beyazlara göre daha pahalı satıcı renk dışında başka hiç bir farklılıkları yok dedi dört beyaz eşyayı da renk farkına göre sınıflayonca 1400 lira fark çıktı.Gri renk su izi bırakıyormuş sonra çarpma çizme belli.oluyormus beyazda sprey filan sıkıp onu kapatabiliyormusuz dediler. acaba ne yapmalı:D

ben arçelik düşünüyorum.
yıllar sonra ocağımızı başka marka aldık çok pişman olduk.
arçelikten şaşmam dedim.
annemin evinde de arçelik kullandığımız için bildiğim marka, rahat, uzun ömürlü, servisi iyi, bütçeme de uygun.
kayınvalidemde de bizim evdekilerin aynısı var.

ben bir düşük (kg, litre olarak) modelini beyaz renkli düşünüyorum.

küçük ev aletlerimi de arçelikten alıp,düğün arası kafamı karıştırmadan çözeyim diye niyetlendim.

ütü hariç.

Back