beyaz esyaLarLa basLadık :)

b3bish

♥m3k♥
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
182
0
bu yaz dügünümüz var nasipse. beyaz esyaLarımızLa basLAdık evimizi kurmaya opuyorumnanaktan
bu konuda sunuLan öneriLer cok fazLaydı ama biz en sonunda bunLara karar verdik ve arceLik oLsun dedik. umarım dogru bir tercih yapmısızdır.

buzdoLabı: 575Lt nofrost
5194nfl.jpg

camasır makinası: 6kg 1000devir
6104hsl.jpg

buLasık makinası: 5program
6551hsl.jpg

ocak-fırın : kendi evimizde oturmayacagımız icin tercihim bu yönde oLdu. ayrı oLsun istedim ama fırınLarın boyutu cok kücük geLdi gözüme.cok icime sinmedi ama aLternatifLerimin icinde en iyisi buydu.
9440sl.png

süpürge konusunda kararsızım.
cok gürüLtüsü oLmayan,cok fazLa yer kapLamayan ve memnun kaLacagım bir süpürge istiyorum. fikirLeriniz varsa memnun oLurum yerimseniben

canim ben de bakmistim arcelige ve muhtemelen de arcelik alicaz biz de..Gule gule kullan hepsini ben firini iptal etmeyi dusunuyorum kendi evimize gecince ankastre aliriz die insallah..

Bebish hayırlı olsun canım bende beyaz eşya alamyı düşünüyorum çeyizime hepsi nekadar tuttu fiyatlarını ayrı ayrı yazabilirmsin birde kaç taksite aldınız acaba .yazarsan çok memnun olurum

canim ben de bakmistim arcelige ve muhtemelen de arcelik alicaz biz de..Gule gule kullan hepsini ben firini iptal etmeyi dusunuyorum kendi evimize gecince ankastre aliriz die insallah..

ins bende kendi evimde ankastre istiyorum ama kendi evimin zamanını kestiremedigimden diger fırınLarda kücük geLdiginden böyLe bi tercih yaptım.
tesekkür ederim cicim

Bebish hayırlı olsun canım bende beyaz eşya alamyı düşünüyorum çeyizime hepsi nekadar tuttu fiyatlarını ayrı ayrı yazabilirmsin birde kaç taksite aldınız acaba .yazarsan çok memnun olurum

canım ayrı ayrı fiyatLarını biLmiyorum ama iki farkLı sehirde cok sayıda arceLik bayisine soruLdu ve cok cesitLi fiyatLar veriLdi. biz önceLikLe pesin para üzerinden konustuk. tümüne 4.800 pesin 5.000 worLd karta 10 taksit oLarak fiyat veriLdi bi yerde. ama geneLde veriLen fiyatLar pesin fiyatı üzerinden 4.800 iLe 5.400 arasında.

ArceLigin S 7510 Yatık Su Filtrasyonlu süpürgesi hakkında fikri oLan var mı ? bilmiyorumkismile
motor gücü:2000W
emiş gücü:185W
toz kapasitesi: 2,1 Lt
ses seviyesi: 85dBa

süpürge konusunda biLgim hic hic yok.sadece su fiLtreLi oLanLarın sagLık acısından daha iyi oLdugunu duyuyorum.
yardımcı oLurmusunuz? fisfisfis

ArceLigin S 7510 Yatık Su Filtrasyonlu süpürgesi hakkında fikri oLan var mı ? bilmiyorumkismile

süpürge konusunda biLgim hic hic yok.sadece su fiLtreLi oLanLarın sagLık acısından daha iyi oLdugunu duyuyorum.

cnm saglik acisindan iyiymis ama kullanimi biraz zahmetliymis..Bunu da dusun derim ben toz torbasiz aldim philipsten..

kuLLanan birinde gördüm su fiLtreLi süpürgeyi. haznesinde biriktirdikLerini görünce etkiLenmedim degiL. haLıda ne var ne yok cekmis ve simsiyahtı su. evet biraz zahmetLi kuLLanımı.bende bunda tereddütLüyüm bilmiyorumkismile

Aaaaaaaaaa nasıl yani güzel değil mi bende bundan aldım herkes özellikle su filtreli önerdi inşallah güzeldir.

X