beyaz eşyalarımız tamamlandı sayılır taksitler hariç :))

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.453
20.461
kızlar topiğimde paylasmıstım ama bi bütün olarak paylasmak istedim.sevdiceğim ailesi buzdolabı fırın ocak aldı biz de camasır makınesi ve bulasık makınesi. taksitlerine basladık ama dükkanda emanetteler. değiştirme ve garanti hakkımız duruyor.taksitleri de seneye biter inş. henüz nişanlı değiliz nişanda düğünde seneye olur inş diye düşünüyoruz. umarım begenirsiniz
ARÇELİK 2398 CNIY A++ NOFROST BUZDOLABI

ARÇELİK 9771 TEK BÖLMELİ FIRIN

ARÇELİK OCD 672 CAMLI OCAK
ARÇELİK 6242 HIT BULASIK MAKINASI

ARÇELİK 8103 YCMS BULAŞIK MAKİNASI

Eklentiler

• IMG-20140831-WA0012.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 145
  • IMG-20140831-WA0014.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 163
  • IMG-20140831-WA0022.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG-20140831-WA0011.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 155
çok güzel canm güle güle kullan hepsi nekdra mal oldu öğrenebilirmiyim ve buzdolabının fiyatını ayrıca...bende arçelk istiyorum ama bosch daha uygun sanırım fiyat olarak oyzden bosch alıcaz gibi

çok güzel canm güle güle kullan hepsi nekdra mal oldu öğrenebilirmiyim ve buzdolabının fiyatını ayrıca...bende arçelk istiyorum ama bosch daha uygun sanırım fiyat olarak oyzden bosch alıcaz gibi

tesekkür ederim canım buzdolabının 10 taksitli fiyatı 2950, fırın 11 taksitli fiyatı 1600, ocak 11 taksitli fiyatı 1364. sevdiceğimin ailesinin tanıdığıymıs toplamda 10 taksitli fiyat 5914 iken 5000 e aldılar.
bizimkide bulasık makınası 1300 10 taksit, camasır makınası 1500 10 taksit.

Canim güle güle kullanirsin bunlari insaAllah
Her seyi gri almissin, ben o konuda çok tereddütteyim... gri mi beyaz mi Gri sanki zor olur temizlik açisindan (parmak izleri, su izleri...). Bu konuda senin fikrin nedir arastirmis ve satin almis biri olarak ?

Cok sagol cevabin için

cok tesekkür ederim canım. benimkiler parmak izi birakmayan inoks canım. beyaz ben sevmiyorum canım. inokslar daha hoş

cok tesekkür ederim canım. benimkiler parmak izi birakmayan inoks canım. beyaz ben sevmiyorum canım. inokslar daha hoş

Evet bence de daha hos zaten ama parmak izi birakir diye korkuyorum. Öyle özellikler çikmis demek ki inox ta , güzel haber

Tesekkürler canim

Evet bence de daha hos zaten ama parmak izi birakir diye korkuyorum. Öyle özellikler çikmis demek ki inox ta , güzel haber

Tesekkürler canim

evet canım biz mesela aldık emanetteler şimdi garantide artık ne zaman eve kurulursa o zaman baslıcak. hem taksitte bitmiş olur inş. bayiden almanın bu faydaları var

evet canım biz mesela aldık emanetteler şimdi garantide artık ne zaman eve kurulursa o zaman baslıcak. hem taksitte bitmiş olur inş. bayiden almanın bu faydaları var

Süpermis vallah, evini kurdugunda demek garanti basliyacak !

bi sorarsın canım bu arada çeyiz konumada beklerim olumlu olumsz yorumlarını merak ediyorum :)

Zaten ben seni takip ediyorum yaa , bakma herkese yorum yazamiyorum ama bütün KK hanimlari çok zevkli masaAllah Sadece bazilari sanki ipin ucunu biraz kaçiriyor gibi geliyor bana ama herkesin fikri ayri Hemen bakiyorum senin topigine canim

Aldigin modeller hemen hemen benim istedigim modeller grinin ve siyahin durusu bambaska benimde gri mi siyahmi ilk önce ona karar vermem lazim :) iyiki beyaz almamissin tercihlerini cok sevdim güle güle kullan canim

Bizim gibi bizde taksit ödüyoruz : )) inşallah yaza evlenirken teslim alıcaz beyaz eşyalarımızı güle güle kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…