- 1 Ekim 2013
- 8.453
- 20.461
-
- Konu Sahibi kronikuykucu
çok güzel canm güle güle kullanhepsi nekdra mal oldu öğrenebilirmiyim ve buzdolabının fiyatını ayrıca...bende arçelk istiyorum ama bosch daha uygun sanırım fiyat olarak oyzden bosch alıcaz gibi
Canim güle güle kullanirsin bunlari insaAllah
Her seyi gri almissin, ben o konuda çok tereddütteyim... gri mi beyaz miGri sanki zor olur temizlik açisindan (parmak izleri, su izleri...). Bu konuda senin fikrin nedir arastirmis ve satin almis biri olarak ?
Cok sagol cevabin için
cok tesekkür ederim canım.benimkiler parmak izi birakmayan inoks canım. beyaz ben sevmiyorum canım. inokslar daha hoş
Evet bence de daha hos zaten ama parmak izi birakir diye korkuyorum. Öyle özellikler çikmis demek ki inox ta , güzel haber
Tesekkürler canim
evet canım biz mesela aldık emanetteler şimdi garantide artık ne zaman eve kurulursa o zaman baslıcak. hem taksitte bitmiş olur inş. bayiden almanın bu faydaları var
Süpermis vallah, evini kurdugunda demek garanti basliyacak !
evet canım erkek arkadasımda o sartla aldı. sende konusup öyle yaptırabilirsin
bi sorarsın canım bu arada çeyiz konumada beklerim olumlu olumsz yorumlarını merak ediyorum :)Bilmiyorum ki burada yapabilirler mi, ben Fransa'da yasiyorum ... ama sorarim
bi sorarsın canım bu arada çeyiz konumada beklerim olumlu olumsz yorumlarını merak ediyorum :)
kızlar topiğimde paylasmıstım ama bi bütün olarak paylasmak istedim.sevdiceğim ailesi buzdolabı fırın ocak aldı biz de camasır makınesi ve bulasık makınesi. taksitlerine basladık ama dükkanda emanetteler. değiştirme ve garanti hakkımız duruyor.taksitleri de seneye biter inş. henüz nişanlı değiliz nişanda düğünde seneye olur inş diye düşünüyoruz. umarım begenirsiniz
ARÇELİK 2398 CNIY A++ NOFROST BUZDOLABI
Eki Görüntüle 1232578 Eki Görüntüle 1232577
ARÇELİK 9771 TEK BÖLMELİ FIRIN
Eki Görüntüle 1232585
ARÇELİK OCD 672 CAMLI OCAK
Eki Görüntüle 1232589 ARÇELİK 6242 HIT BULASIK MAKINASI
Eki Görüntüle 1232581
ARÇELİK 8103 YCMS BULAŞIK MAKİNASIEki Görüntüle 1232582
kızlar topiğimde paylasmıstım ama bi bütün olarak paylasmak istedim.sevdiceğim ailesi buzdolabı fırın ocak aldı biz de camasır makınesi ve bulasık makınesi. taksitlerine basladık ama dükkanda emanetteler. değiştirme ve garanti hakkımız duruyor.taksitleri de seneye biter inş. henüz nişanlı değiliz nişanda düğünde seneye olur inş diye düşünüyoruz. umarım begenirsiniz
ARÇELİK 2398 CNIY A++ NOFROST BUZDOLABI
Eki Görüntüle 1232578 Eki Görüntüle 1232577
ARÇELİK 9771 TEK BÖLMELİ FIRIN
Eki Görüntüle 1232585
ARÇELİK OCD 672 CAMLI OCAK
Eki Görüntüle 1232589 ARÇELİK 6242 HIT BULASIK MAKINASI
Eki Görüntüle 1232581
ARÇELİK 8103 YCMS BULAŞIK MAKİNASIEki Görüntüle 1232582