Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ozellike samsung ve beko arasinda cok kalmistik belki faydaniza olur diye soyluyorum kullanici yorumlari cok iyiydiElektronik aletler çok şans işi, birinin memnun olup senelerce kullandığından diğeri 1 senede illallah edebiliyor. Ben 3 senedir Samsung kullanıyorum memnunum
Selam kızlar evimi dizeceğim ve sıfırdan beyaz eşya almam lazım sizce hangi marka almalıyım buz dolabı çamaşır ve bulaşık makinasını çok kararsızım
14 senelik evliyim, bozulmayan tek beyaz eşyam profilo marka buzdolabım. Diğer bütün aletlerimi yeniledim.Selam kızlar evimi dizeceğim ve sıfırdan beyaz eşya almam lazım sizce hangi marka almalıyım buz dolabı çamaşır ve bulaşık makinasını çok kararsızım
Bizde Bosch almaya karar verdikElektronik aletler çok şans işi, birinin memnun olup senelerce kullandığından diğeri 1 senede illallah edebiliyor. Ben 3 senedir Samsung kullanıyorum memnunum
Eşim Arçelik istemiyor biz boschta karar kıldık Arçelik’te güzel markaBenim ki arçelik
Buzdolabı
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Evet ablamda Profilo kullanıyor aşırı memnun tabi şans işi biraz da14 senelik evliyim, bozulmayan tek beyaz eşyam profilo marka buzdolabım. Diğer bütün aletlerimi yeniledim.
Hayırlısı olsunEşim Arçelik istemiyor biz boschta karar kıldık Arçelik’te güzel marka
Bizde Bosch alacaz inşallah memnun kalırızŞans işi hepsi. Ben bosch aldım. Sorun yaşamadım desem yalan olur. Babam zamanında profilo almıştı 28 sene kullandılar. Düşünebiliyor musun. 28 sene
Fırını çok sorun çıkartıyor tanıdığım iki kişinin de paslanma ve eşit pişirmeme sorunuydu ikisinin ki de araştırınca çoğu kullanıcı aynı dertten muzdaripmiş ama bencede şans işi beyaz eşyalarEşim Arçelik istemiyor biz boschta karar kıldık Arçelik’te güzel marka
Güle güle kullanınBizde Bosch almaya karar verdik