Beyaz eşyada Nisan sonuna kadar ÖTV kalktı

Ortama salınan diğer gazlara da vergi varmı acaba ?
Bu espriler fena bir yerlere gidiyor hahahahaha ya bunun şakasını yapmıştık evde, hava kirliliğini ineklere bağlamışlardı bilim adamları, mutlaka bunla alakalı belgesele denk gelmişsindir, biz insanlar fabrika atıklarını, çöpleri onları bunları sağa sola savurduk dünyanın canına ot tıkadık demiyorlar da neymiş efendim inek yiyormuş gaz salıyormuş hava kirleniyormuş
İneklerin bağırsaklarını delip boru takmışlar çok korkunçtu
Neyse işte onun üzerine madem dünya gaz salınımdan kirlendi milyarlarca insanın gazını ne yapacağız geyiği olmuştu nereye takacağız sayacı

İyi, güzel, hoş evliliğe adım atmak için bir kolaylık, lakin güneş kremine yüzde 20 zam gelmiş. Sevgili hükümet büyüklerim güneş kremi kullanmadan yüzümde artan çillerimle beni kimler alır da, ucuz beyaz eşya almak için gün doğsun bana hıı?

Cil bi kere cok guzel bi sey taam mi? Benim kizim da cilli yani en guzel bi seydir cil litfen

Aaaa tamda ortasınıfa yönelik bir uygulama bende yat istiyorum gemicik teknecik istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…