- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Beni en cok ilgilendiren kismini buldum,
" YAT VE TEKNELERDE ÖTV SÜRESİZ SIFIRLANDI
Diğer taraftan aynı kararla gross tonilatoyu geçmeyen gezinti gemileri, yatlar, kotralar ve teknelerden alınan ÖTV'yi herhangi bir süre sınırlaması olmaksızın sıfırladı"
Hemen aliyorum yatimi!
oleeey yatlarda ötv sıfırlanmış, hemen koşup 2 şer tane alalım..
Yatlarda ötv saçmalık zaten. Özel tüketimle ne ilgisi var? Sonucta elzem ihtiyaç
Takdir etmez miyim? Misal ben buzdolabı olmadan yaşayabilirim ama yatım olmadan aslaNe istiyorsun karanfil, belki işe onunla gideceğim:bir şeyi de takdir et ppp sağolsun devletımız ınsan ayrımı yapmadan hizmet ediyor
Dur KOCİŞİME bu müjdeli haberi vereyim de gitsin bu ayki maaşını pırlantaya yatırsınPırlanta da kalktı yatlar da kalktı
Hepsi de asgari ücretlinin en çok tükettiği kalemler
Tişikkirlir
Yatlarda ötv saçmalık zaten. Özel tüketimle ne ilgisi var? Sonucta elzem ihtiyaç
Takdir etmez miyim? Misal ben buzdolabı olmadan yaşayabilirim ama yatım olmadan asla
hic işteiyilik de yaramıyor mir'im adamlar daha ne yapsın
25 yaş altı okuyan gençlerin ki değil mi? Borçları olmaz zaten ama çoğu kişi bilmiyor maalesef.GSS borçlarının da silindiği referandum öncesi kamu spotlarıyla gözümüze sokuluyor.Zaten sana olmayan borç çıkarıyorlar bir de sildik diye müjdeliyorlar
Dünya 5'den büyüktür. Türkiye'deki ekonomik durgunluk da pırlanta, yat ve çamaşır makinesinden ibaret değildir. Binealeyn bunu başka izahat tarzı vaa mı?GSS borçlarının da silindiği referandum öncesi kamu spotlarıyla gözümüze sokuluyor.Zaten sana olmayan borç çıkarıyorlar bir de sildik diye müjdeliyorlar
evet abla. Benim arkadasa 3 bin borc çıkarmışlardi odemezsen haciz falan gelir diye korkutmuslardi falan. 1 yil olmus hala is bulamadin mi diye azarlamislar bi de. Is dolu ya memleket25 yaş altı okuyan gençlerin ki değil mi? Borçları olmaz zaten ama çoğu kişi bilmiyor maalesef.
Şaka gibi, geçenlerde bir delikanlı geldi bize yaş 23-24 civarları, AÖF okuyormuş, 25 yaşına girince otomatikman gssli olacaksın, şu anda da borçlu görünüyor olabilirsin, borç sorgulama yap, öğrenciliğini belgele, okulundan kağıt al, borçlu görünüyorsan sildir dedim, abla ne diyorsun benim bunların hiçbirinden haberim yoktu diyor, haberi olmayan gençlik tvde borçlarınızı sildik haberlerini görünce bak görüyor musun borçluymuşuz ama silmişler yaşasın diye seviniyor, ayol ne borcu :))evet abla. Benim arkadasa 3 bin borc çıkarmışlardi odemezsen haciz falan gelir diye korkutmuslardi falan. 1 yil olmus hala is bulamadin mi diye azarlamislar bi de. Is dolu ya memleket
Borç yiğidin kamçısıdır.Şaka gibi, geçenlerde bir delikanlı geldi bize yaş 23-24 civarları, AÖF okuyormuş, 25 yaşına girince otomatikman gssli olacaksın, şu anda da borçlu görünüyor olabilirsin, borç sorgulama yap, öğrenciliğini belgele, okulundan kağıt al, borçlu görünüyorsan sildir dedim, abla ne diyorsun benim bunların hiçbirinden haberim yoktu diyor, haberi olmayan gençlik tvde borçlarınızı sildik haberlerini görünce bak görüyor musun borçluymuşuz ama silmişler yaşasın diye seviniyor, ayol ne borcu :))
Aaaa duymadın mı? Nefes tüketim vergisi geliyor :))) içimize çektiğimiz oksijen için ayrı, yaydığımız karbondioksit için ayrı vergi olacak, çift sayaçlı gezeceğiz :)))Borç yiğidin kamçısıdır.
Bizden haksız yere fazla fazla aldıkları vergilere saysınlar.
Yakında "gözünün üstünde kaşın var" borcu çıkarsa şaşırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?