Beyaz eşya yardımmmmmmmm

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Selam kızlar Hotpoint marka kullananlar yardım edebilir mi nedir ne değildir nasıldır ? Şimdiden teşekkür ederim vakit ayırdığnız için

Arkadaşım ben hotpoinin camaşır makinesini aldım almaz olaydım mahkemelik olduk ve kazandık benim agzım yandığı için hiç iyi yorumlar yapamıcam makineyi super silent( süper sessiz) diye aldım makine yıkarken apartman yıkılıyodu nerdeyse ve beyazları rezalet yıkıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hotpointin bizde bulaşık makinesini kullanıyoruz ama aldıgımız günden itibaren pişmanız çünkü diger makinelerden daha uzun sürede yıkıyo o kadar da temiz yıkamıyo bulaşıkları bence. Ben ne olursa olsun arçelik taraftarıyım valla :)

Mahkemeyi kazanmanza sevindim :)) Görüntüde güzeller ama dışı hoş içi boş demek Teşekkür ederimm

Beyaz eşya şans işi umarım en güzelini bulursunuz:)

Bi tanede memnun görmek istiyorum normaldede bakındım memnun olan cok yoktu ama yinede bi de kk hanımlarna sorayım demiştim. Teşekkürler

Bu arada simensin bulaşık makinesi harika üç sepetli modelini kullanıyorum cok memnunum zaten anneminkinin aynısını aldımm memnun olduğumuz için buzdolabım da lg ondan da cok memnunum cok kullanışlı ve uyguna almıştım. Fırınım da simens ama koku yaptı memnun kalmadımm

Teşekkürler canım.. bu iyi oldu aklımda :)

genel olarak bosch ve siemens'in iyi olduğunu duymuştum. ama bnm evimdeki tüm beyaz eşyalarım profilo. profilo da bosch ve siemens ile aynı fabrika çıkışlıymış sonradan öğrendim. gerçekten çok memnunum. maşallah çok hor kullanmama rağmen bile tık demediler :) profiloyu da araştır derim cnm

Çok teşekkürler canımm.. Arastırıcam mutlaka :)

Beko ve arçelik benim tavsiye ettiğim markalar.

Hepsini tek tek arastırmam gerekecek sanırsam Teşekkürler..
​Çamaşır makinemiz Beko 22 yıldır kullanıyor annem hala taş gibi,buzdolabı Beko oda 18 yıllık hala taş gibi hiç bozulmadı,bulaşık makinesi 3 yıllık arçelik onda da bir sorun yok.

Ütüm, robotum, elektrikli supurgem, tv, çamaşır makinası, buzdolabi, çamaşır ve bulaşık makinası yani tüm ürünlerim ARÇELİK ve çok şükür çok memnunum. Yıkama süreleride çok kısa. Tavsiye ederim)))

Teşekkürler arkadaşlar söylediğiniz markalara bakacağım hangisi uygunsa ona bakıcam artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…