BeeeeenMerhabalarBeyaz eşya konusunda aklıma takılan birkaç sorular var. Öncelikle sizce beyaz eşyaları tek bir marka üzerinden mi almak gerekiyor? Yoksa ayrı yerlerden alınıp işlevine göre mi önem vermeliyim? Çünkü bir markanın yorumlarını okurken örnek veriyorum çamaşır makinesi icin iyi yorum yapıp buzdolabı icin memnun kalmadıklarını söylüyorlar ve açıkçası ayrı ayrı yerlerden de olsun istemiyorum sizler nasıl ve nereden aldınız beyaz eşya icin yardımcı olur musunuz
Bende takipteyimMerhabalarBeyaz eşya konusunda aklıma takılan birkaç sorular var. Öncelikle sizce beyaz eşyaları tek bir marka üzerinden mi almak gerekiyor? Yoksa ayrı yerlerden alınıp işlevine göre mi önem vermeliyim? Çünkü bir markanın yorumlarını okurken örnek veriyorum çamaşır makinesi icin iyi yorum yapıp buzdolabı icin memnun kalmadıklarını söylüyorlar ve açıkçası ayrı ayrı yerlerden de olsun istemiyorum sizler nasıl ve nereden aldınız beyaz eşya icin yardımcı olur musunuz
O kadar kafam karışıyor kiiiBeeeeenbeyaz eşya tamamen şans isi ben asla tek markaya yönelmedim çünkü artık marka sadece ismi. her eşyamı ayrı ayrı yerlerden ve indirim kovalayarak aldım tamamen işlevine bakın derim. asla sorun yaşamadım. sadece fırınımın camı patladı onu da değiştirdiler zaten garanti kapsamındaydı. markaya aldanmayınn derimm
İnsallah karar vermekte çabucak davranırıızzBende takipteyimbende alacağım aklımda tek 1 marka var ama bilemiyorum yınede tecrubelı olanlar bıze yol gostersin
Net olduğum tek marka teşekkür ederimBen hepsini bosch aldım 4 ay oldu daha kullanalı ama gayet memnunum
Teşekkür ederiimmBen arçeliğin buzdolabından hiç memnun kalmadım onun harici çamaşır makinası ve bulaşık makinasından çok memnunum.
TeşekkürlerBosch, Grundig, Elektrolux tercih ediyorum. Maddi sıkıntı yoksa Smeg, Miele de olabilir.
Haklısınız, teşekkür ederimTek marka takıntım yok. Buzdolabı ve çamaşır makinesinde Siemens te memnuniyet çok, onları o markadan aldım. Bulaşık makinesi pek farketmiyor bence hangi marka olduğu yaptığı iş çok standart. Kurutma makinesinde f/p electrolux almistim yorumları araştırarak, 7 senedir de memnunum.
Hangi markada hangi özellik cazip geliyorsa, yorumları inceleyerek karar vermek mantıklı bence
Ayrı ayrı alınabilir tabi. Arçelik, Beko ve Siemens, Bosch, Profilo aynı fabrikada üretiliyor zaten modeller tipine baktığınızda birebir aynı. Biz Siemens seçtik. Ama Almanya da üretilen modellerini araştırıp aldık. Her zaman Alman malı daha kaliteli oluyor.MerhabalarBeyaz eşya konusunda aklıma takılan birkaç sorular var. Öncelikle sizce beyaz eşyaları tek bir marka üzerinden mi almak gerekiyor? Yoksa ayrı yerlerden alınıp işlevine göre mi önem vermeliyim? Çünkü bir markanın yorumlarını okurken örnek veriyorum çamaşır makinesi icin iyi yorum yapıp buzdolabı icin memnun kalmadıklarını söylüyorlar ve açıkçası ayrı ayrı yerlerden de olsun istemiyorum sizler nasıl ve nereden aldınız beyaz eşya icin yardımcı olur musunuz
Çamaşır makinesi evet en çok dikkatle seçeceğim esya içinde. Çok teşekkür ederimAyrı ayrı alınabilir tabi. Arçelik, Beko ve Siemens, Bosch, Profilo aynı fabrikada üretiliyor zaten modeller tipine baktığınızda birebir aynı. Biz Siemens seçtik. Ama Almanya da üretilen modellerini araştırıp aldık. Her zaman Alman malı daha kaliteli oluyor.
Bulaşık ve Çamaşır makinem Siemens, Buzdolabımı sonradan aldik Arçelik, kurutma makinem ve derin dondurucum da Arçelik onları da sonradan aldım. Bence en önemlisi Çamaşır ve Bulaşık Makinesi
Ayrı ayrı almak daha mı avantajıya gelıyor sence swet.Ayrı ayrı alınabilir tabi. Arçelik, Beko ve Siemens, Bosch, Profilo aynı fabrikada üretiliyor zaten modeller tipine baktığınızda birebir aynı. Biz Siemens seçtik. Ama Almanya da üretilen modellerini araştırıp aldık. Her zaman Alman malı daha kaliteli oluyor.
Bulaşık ve Çamaşır makinem Siemens, Buzdolabımı sonradan aldik Arçelik, kurutma makinem ve derin dondurucum da Arçelik onları da sonradan aldım. Bence en önemlisi Çamaşır ve Bulaşık Makinesi
Hepsinin uygununu denk getirirsen ayrı ayrı mantıklı. Ama olmuşken hepsi aynı olsun benceAyrı ayrı almak daha mı avantajıya gelıyor sence swet.
Ben hepsını bosch alayım ceyız paketi dıe dusunuyorum ama fiyatını goruncede bi dusunmedim deıl
- çamaşır makinem - bosch - 12 yıllıkMerhabalarBeyaz eşya konusunda aklıma takılan birkaç sorular var. Öncelikle sizce beyaz eşyaları tek bir marka üzerinden mi almak gerekiyor? Yoksa ayrı yerlerden alınıp işlevine göre mi önem vermeliyim? Çünkü bir markanın yorumlarını okurken örnek veriyorum çamaşır makinesi icin iyi yorum yapıp buzdolabı icin memnun kalmadıklarını söylüyorlar ve açıkçası ayrı ayrı yerlerden de olsun istemiyorum sizler nasıl ve nereden aldınız beyaz eşya icin yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?