- 14 Mart 2019
- 10
- 3
- 30
-
- Konu Sahibi Neadmisarkadas
Profilo ve arçelik buz dolabım profile 7 sene oldu evleneli maşallah 41 kere hiç sorun olmadı ve çookk memnunum
Arçelik elektrikli süpürgem 7 senedir daha yeni motoru arıza yaptı yenisini taktırdım ve ondanda çok memnunum
Vestelden uzak dur hemen bozuluyor çamaşır makinem vesteldi 3 kez bozuldu en son arçelik aldım 2 senedir maşallah tıkır tıkır
Tv samsung benim çok memnunum
Bu arada bulaşık makinemde profilo oda hiç arıza falan yapmadı maşallah tıkır tıkırProfilo ve arçelik buz dolabım profile 7 sene oldu evleneli maşallah 41 kere hiç sorun olmadı ve çookk memnunum
Arçelik elektrikli süpürgem 7 senedir daha yeni motoru arıza yaptı yenisini taktırdım ve ondanda çok memnunum
Vestelden uzak dur hemen bozuluyor çamaşır makinem vesteldi 3 kez bozuldu en son arçelik aldım 2 senedir maşallah tıkır tıkır
Tv samsung benim çok memnunum
Bulaşık makinesi profilo al derim süper yıkıyor ve cidden sağlam markaCevap için çok teşekkür ederim benim annem yeni Arçelik bulaşık makinesi aldı ve köpüklü bırakıyor bu yüzden Arçelik ten uzak durmak istedim supurgemi Philips aldim ondan çok memnunum diğer önerilerinizi de dikkate alacağım :)
Benimde aklıma hep boshta ama Profilo ile segmentleri aynı diyorlar bende biraz daha hesaplı olduğu için Profilo araştırmaya başladım ama sanırım beyaz eşya da pinti davranmamak gerekiyorKesinlikle bosh
Eskisi kadar kaliteli uretmediklerini söylüyorlar teşekkür ederim yorumunuz için benim de aklımda bosh ve Profilo var güzel bir karar verebilirim umarımArçelik’ten uzak dur bencede Benim akrabam Arçelik olduğu icin mecbur Arçelik aldım ve bulaşık makinem kurutmuyo en son modelini aldım bide 1 buçuk yıl oldu hala bozuk hep ıslak kalıyo bulaşıklar
Bütün beyaz eşyalarınız bosh mu ve buzdolabiniz no frost mu acaba bir de low frost diye bir şey çıkarmışlar bu teknolojiye ayak uydurmak çok zor :)Kesinlikle bosh
Teşekkür ederimm TV kodunu paylaşabilir misiniz acabaBosch öneririm canım. Tv de de LG
Canim benim evimde hersey Arçelik maalesef beyaz eşyalarım siyah camlı . En son olan seriden almama rağmen kötü olan var aralarında . Mesela fırının arka kösesi yakıyor . B.makinesi kurutmuyo falan filan . Görümcem herseyini bosh aldı ve gayet güzel çok memnun bosh kullananlar çok var çevremde hiç sıkıntı duymadım .Bütün beyaz eşyalarınız bosh mu ve buzdolabiniz no frost mu acaba bir de low frost diye bir şey çıkarmışlar bu teknolojiye ayak uydurmak çok zor :)