merhaba arkadaşlar ben yaklaşık bir yıl önce tüm beyaz eşyalarımıVESTEL DEN aldım ve şuanda hergün servis hergün müşteri temsilcilerinin saçmalıklarıyla çebeleşiyorum özellikle bulaşık makinamla çok sorun yaşadım mutfağımdaki tüm eşylarımı hurdaya çevirdi bardaklar tabaklar fincanlar cam ne kadar eşyam varsa hepsini yıkamakşöyle dursun leke yaptı sapsarı oldu.Defalarca anlatmaya çalıştım.uzlaşmaya çalıştım.Çözüm masası dedikleri yere ilettiklerini söyleyip 6 aydır oyalıyorlar son çare defalarca servis çagırdım onlarda bin dereden su getirip yok sıvı deterjan kullanma yok hangi parlatıcı kullandın diyip geçiştirmeye çalışıyorlar .Üstün ne bide çamaşır makinası durulama yapmıo.Fırınımı anlatmıyorum Diyeceğim o ki sakın VESTEL İN HİÇ BİR ÜRÜNÜ SATIN ALMAYIN.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bulaşık Makineleri beyaz eşya almadan önce mutlaka okuyalım
- Konu Sahibi ilydmrl19
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Haziran 2015
- 152
- 49
- 18
- 39
- 25 Ekim 2014
- 507
- 349
- 78
- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 23
- 37
Ben de aynı şeyleri samsung için düşünüyorum. Bence herkes memnun olmadığı markaları bu başlık altında toplasın ki firmalar kendilerine çeki düzen versinler. Servise diyorum ki makina hiç iyi yıkamıyor, doğru düzgün köpürtmüyor lekeleri çıkarmıyor diyorum onlar bana A+++ olduğu için sudan ve elektrikten tasarruf sağladığı için böyle olduğunu söylüyorlar. Yahu makina çamaşırlarımı yıkamadıktan sonra lekelerim olduğu gibi kaldıktan sonra tasarrufu ne yapayım ben keşke düzgün yıkasa da iki kat su ve elektrik harcasa... Of off en sonunda sinirlendim bir daha asla Samsung beyaz eşya üretmesin deyip telefonu kapattım.