Senetin içeriği boştu sadece isim soyisim imza attım çok kötü içime dert olduGeçen yıl bende beyaz eşya aldım, 10 senet imzaladım het taksitte bir senet aldım güvendiğim bi dükkândı sorun olmadı
Nasıl bostu yani ? Su su urunleri aldim odemesi su sekilde olucak tarzi degil miydi ?Senetin içeriği boştu sadece isim soyisim imza attım çok kötü içime dert oldu
Senetin içeriği boştu sadece isim soyisim imza attım çok kötü içime dert oldu
Elin tuccarina boş senet mi imzalanır? Yarın battim diyip seneti kendi borçları karşılığı elin ne olduğu belirsizlerine verse ne olacak?Senetin içeriği boştu sadece isim soyisim imza attım çok kötü içime dert oldu
Ödeyemezseniz icra olayları olur diyecektim ama boş senete imza atılmaz ki hemen gidin oraya aldığınız fiyatı eklettirin 1000 lirayı 100 bin bile yaparlar.Bugün beyaz eşyamızı almaya gittik Arçelik bayisine arkadaşlar kaporamızı verdik prosedür gereği senet tarzı birsey imzalattılar ödemenin tamamı yapılınca bize veriyorlarmış isim soyismim vardı iki tane imza attım o an ailemde vardı Yanımda imzaladım ama içime sonradan şüphe düştü ilerde sorun olur mı diye, bunu her bayi yapıyor mu bilginiz var mi?
Bugün beyaz eşyamızı almaya gittik Arçelik bayisine arkadaşlar kaporamızı verdik prosedür gereği senet tarzı birsey imzalattılar ödemenin tamamı yapılınca bize veriyorlarmış isim soyismim vardı iki tane imza attım o an ailemde vardı Yanımda imzaladım ama içime sonradan şüphe düştü ilerde sorun olur mı diye, bunu her bayi yapıyor mu bilginiz var mi?