beyaz deri sandalyeme çay döküldü, lekesi çıkmıyor:((((

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
daha 3-4 aylık mobilyalarım. sandalyeye çay döküldü hemen sildim önce çıkmış gibi göründü ama sonra baktım sarı sarı lekesi kalmış dökülen yerde. kosla, arapsabunu, leke çıkartıcılar,cif vs. denedim ama çıkmıyor birtürlü. sarı sarı sinirimi bozuyor. nasıl çıkartabilirim? deri için özel ürünler varsa fayda ediyorsa alırım hemen..

yokmu bi fikri olan???şu deri temizleyiciler hakkında bilgisi olan yokmu? markette bugün deri temizleme ürünü gördüm ama üzerinde renkli deri yazıyordu. birde leke tutmaması için deriye sprey varmış onuda duydum ama bulamadım. deneyen kullanan kimse yokmu????

ben de burada derideki mürekkep lekesi için saç spreyi kullanıldığını okudum. bir çözüm buldun mu?

saç spreyini kumaştaki mürekkep kalem lekesi için diye biliyorum. deri sandalye için çok şükür başıma çay olayı gelmedi ama deri sandalyeme mavi kalem lekesi oldu. cifle çıkmadı çamaşır suyuyla beklettim hemen çıktı. derinin görünmeyen bir yerinde deneme imkanınız varsa çamaşır suyunu deneyin derim. kosla filan yalan en iyi yöntem eski usül yöntem

saç spreyini kumaştaki mürekkep kalem lekesi için diye biliyorum. deri sandalye için çok şükür başıma çay olayı gelmedi ama deri sandalyeme mavi kalem lekesi oldu. cifle çıkmadı çamaşır suyuyla beklettim hemen çıktı. derinin görünmeyen bir yerinde deneme imkanınız varsa çamaşır suyunu deneyin derim. kosla filan yalan en iyi yöntem eski usül yöntem

ben de bişey yapmadı ama risk almaya değmez tabii onun için demiştim arkadaşa görünmeyen biyerde deneyebilirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…