Yahu 1 aydır beyaz akıntım var zaten, bazen süt gibi şıpır şıpır çok sulu.
1-2 güne adet olucam çooook yoğunlaştı kıvamı. Nerdeyse tüm vajina içini kaplayacak şekilde (afedersiniz iç dudakların arasında) yoğurt gibi sert kıvamlı beyaz akıntım var offf... idrar yaparken de idrar ile dökülüyor
nasıl geçirebilirim evde tedavi olarak en önerirsiniz
Geçmiş olsun ,bende de oldu enfeksiyon dedi doktor ilaç kullandım ama ben burda araştırırken bazıları gebelik başlangıcında böyle yaşayıp hamile olduklarını anlamışlar .Adet olmazsanız test yapın yoksa enfeksiyondur doktora gidin derim daha kötü olmasın .
Geçmiş olsun ,bende de oldu enfeksiyon dedi doktor ilaç kullandım ama ben burda araştırırken bazıları gebelik başlangıcında böyle yaşayıp hamile olduklarını anlamışlar .Adet olmazsanız test yapın yoksa enfeksiyondur doktora gidin derim daha kötü olmasın .
Yahu 1 aydır beyaz akıntım var zaten, bazen süt gibi şıpır şıpır çok sulu.
1-2 güne adet olucam çooook yoğunlaştı kıvamı. Nerdeyse tüm vajina içini kaplayacak şekilde (afedersiniz iç dudakların arasında) yoğurt gibi sert kıvamlı beyaz akıntım var offf... idrar yaparken de idrar ile dökülüyor
nasıl geçirebilirim evde tedavi olarak en önerirsiniz
Doktora gidersen tecrübelerini bu konuya mesaj olarak yazar mısın aynısı ara ara bende de oluyor bazen sarımsı da oluyor ama kaşıntı vs yok o yüzden direkt mantar diye düşünmedim pandemiden dolayı bir türlü hastaneye de gidemedim... Sen benden önce gidersen eğer hastaneye buraya yazar mısın ne çıktı diye