Kaset tsst mi o
Bilmiyorum ki anlamıyorum bu farklı normalde beyaz oluyordu ama smdi gene aldım bu aldıgım kaset ama yarın sabah ilk idrarla yapıcamKaset tsst mi o
Görseller sanırım 10 dakikadan sonra çekilmiş, kurumuş gibi duruyorKan tahlili negatif cikipta pozitif olabilir mi sonradan ben negatiftir diye okadar sey ictim sokulsun diye bu arada 2,yildir beebek istiyorum olmuyortest fotomu ekliyorum
İlk dakikalarda da beyaz cizgi olustu isikta gorunuyorduGörseller sanırım 10 dakikadan sonra çekilmiş, kurumuş gibi duruyor
Kaset testte beyaz çizgi gözükmemesi lazım diye biliyorum, bozuk olabilir veya bu markaya özgü bir şeydir . Bence bir kaç gün bekleyin regli olabilirsiniz. Kan testi %99a kadar güvenilir sonuç veriyor, negatif çıktıysa psikolojik olarak kendinizi etkiliyorsunuz.İlk dakikalarda da beyaz cizgi olustu isikta gorunuyordu
Haklısınız bekleyeyim .bu arada bu test markasiyla daha once 4 kez test yaptim ilk kez boyle cikti.ama bekleyelim hasta olurum belkideKaset testte beyaz çizgi gözükmemesi lazım diye biliyorum, bozuk olabilir veya bu markaya özgü bir şeydir . Bence bir kaç gün bekleyin regli olabilirsiniz. Kan testi %99a kadar güvenilir sonuç veriyor, negatif çıktıysa psikolojik olarak kendinizi etkiliyorsunuz.
Benm negatif ti cnm senin neymiş sonuçBende pcosum adetim 35 gün gecikti iki kez kan tahlili yaptim gecen sali günkü 0.100, cikti yani negatif.okadar cok kekik cayi yaptım aslanpencesi Civan percemi hayit tohumu karistiripta ictim kac gun boyunca adetim gelmedi iki kere pembe lekelenmem oldu karnimda da pit pit ses var anlamadim yabi ok adar kekik cayi ictim aç karninada normalde gelirdi hemen bu kez hic bisey yok sadece yogun beyaz akıntım var ve bugun sabah yaptigim idrar testim ikinci cizgim beyaz cizgi cikti cok enteresan kizlar sizce
Benimde negatif hasta oldum iki gun once bitti artik umutlar bu aya bakalimBenm negatif ti cnm senin neymiş sonuç
İnsallah olur cnm ya bende bu ay beklıyorum bakalım 8 gün kaldı adetime ruyamdada hamile oldugumu ogreniyordum ama bakalım insallahBenimde negatif hasta oldum iki gun once bitti artik umutlar bu aya bakalim
Amin cumlemize insallahAllah hayırlısıyla nasip eylesin inşallah ve isteyip olmayan herkese saglikli hayırlı evlat nasip etsin hepimize