Beyaz çantada siyah boya lekeleri...:( yardımcı olur musunuz?

sabracadabra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
319
2
296
İstanbul
kızlar biliyorum bu bir dert değil ama sitede yazabilecek bir köşeye karar veremedim..eğer yardımcı olursanız seninirim
tüm çantalarım aynı dolapta asılıdır.. sanırım yaz olduğu için sıcaktan dolayı siyah deri çantamın boyası beyaz çantama bulaşmış...
çamaşır suyu, bulaşık deterjanı, kosla leke çıkarıcı,aseton denedim..çizilme pahasına bulaşık süngerlerinin sert kısmı ile fırçaladım ama çıkmadı..:sm_confused:

bir fikri olan var mı? çantamı çok seviyordum ama bu şekilde takmam imkansız akannehir

beyaz çantalarımı geçengün makinede yıkadım tertemiz oldular

bi deneyin isterseniz belki faydası olur

beyaz ayakabi boyasi ile boyayabilirsin .bazen beyaz cantamin rengi kactiginda sarardiginda yada lekelendiginde bu yöntemi kullaniyorum cok ise yariyor.yeni gibi oluyor.spor ayakkabilarim icinde kullaniyorum.tavsiye ederim

Makyaj temizleyici çıkarabilir belki. Gerçi denemediğin bir o kalmış. Malı ne ki beyaz çantanın. Bellki zımparalayabilirsin.

hım..makineye atayım bari..çantam gerçek deri değil ama ne diyorlar bilmiyorum adına..derimsi gibi :) teşekkürler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…