beyaz çamaşırlarıma renkli çamaşırın boyası geçti

aysee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2007
134
4
arkadaşlar beyaz çamaşırlarımı makinaya attım fakat sarı bir çamaşır karışmış. bütün çamaşırlarım sapsarı oldu. tekrar yıkadım domestosla fakat düzelmedi ne yapabilirim.

marketlerde renk kurtarıcı ürünler satılıyo bildiğim kadarı ile onlardan alabilirsiniz ama ben kullanmadım yani nederece iyidir bilemiyorum

aman renk kurtarıcıya ne gerek var al bir paklar sabun tozu bembeyaz eder .

hiçbirşey fayda etmiyor cnm. ben hastayken eşim çalıştırmıştı dikkat etmemiş bütün çamaşırlar pembe oldu kaç defa yıkadım beyazlamadı ama yıkadıkça beyazlamaya başlamıştı. kosla deneyebilirsin belki bir nebze beyazlar

sabun tozu daha önce hiç kullanmadım makinada kullanabilirmiyim

sıvı deterjan kullanmıyorsan kullanabilirsin.
hiç bir zararını görmedim ben biraz deterjan , biraz sabun tozu göz kararı 2. yıkama gözününe koyuyorum . Asıl sıcak suyu o zaman alıyor ya bembeyaz oluyor çamaşırlar .

arkadaşlar daha önce benimde açık mavi bir pantolum pembeleşmişti.o zaman kosla vs denedim çıkmadı.komşumda bana bir kova suya çamaşır suyu koy göz kararı demişti.çamaşır suyu iyice karşışcak suya.sonra açık mavi pantolonumu bu suya bastım ve beklettim dediği gibi o pembelik kalmadı.maviliğinide kaybetmedi.aşıraya kaçmadan bir kova suya çamaşır suyu koyun,sonuçta çamaşırlar beyaz bir kaybınız olmaz.isterseniz bir tanesinde deneyin. sonra diğerlerinede aynı işlemi yapın.

sabun tozu bende alıcaktım ama zamanla makinede birikim yapıp tıkıyormuş bozuyormuş cnm...sürekli kullanma bence...

sabun tozu kulamnaaa makineyi mahveder o sabun elde yıkama içindirr..

kosla çıkarıcı ürünleri var bi dene amaa çok zor çıkmasıııı .

sabun tozu bende alıcaktım ama zamanla makinede birikim yapıp tıkıyormuş bozuyormuş cnm...sürekli kullanma bence...

her zaman kullanmıyorum zaten 1 senedir duruyor.ilk başlarda sevmemiştim sabun kokusunu sonra bimden aldığım tül ve çamaşır beyazlatıcıyı da kattım içine... saolsun annem perdeleri yıkarken dibine darı ekti ama
. Sadece sabun tozu kullanmıyorum deterjanla karışık.Birde kireç sökücü ekliyorum.
Sadece beyazlarda kullanmanın bir zararı olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…