• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz camasirlarim sac boyasindan mahvoldu napicam?

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
merhaba kizlar aksam camasirlarimi makineye attim babannemin sacini boyamistik oda boyali tulbenti atmis hic bakmadimda makina bitti camasirlari cikardim.Aman Allahim hepsinin rengi koyulasmis napabilirim nasil cikar bide beyaz camasirlar mahvoldumm yavv:-/

koydum bakalim birazdan cikarcam on.dk sonra biticek ama hic cikmis gibi gorunmuyor:'(

Ariel profesyonel leke çıkarıcısı var onla bir deneyin derim. Makinada yıkanmıyor suda ıslayın.

ariel leke cikarici var suan elimde ondanda koydum ama makinanin deterjan.gozune koymustum

merhaba kizlar aksam camasirlarimi makineye attim babannemin sacini boyamistik oda boyali tulbenti atmis hic bakmadimda makina bitti camasirlari cikardim.Aman Allahim hepsinin rengi koyulasmis napabilirim nasil cikar bide beyaz camasirlar mahvoldumm yavv:-/

Asla düzelmez.
Hepsi çöpe.
Tecrübe konuşuyor.

büyük ihtimal çıkmayacak o lekeler.
benimde başıma böyle birşey geldi. en çok sevdiğim beyaz gömleğim mahvoldu.meğer makinede renkli başka şeylerde varmış.onların lekesi gömleğe bulaşmıştı ve beyaz gömlek nerdeyse mavi renk olmuştu.ne yaptıysam kurtaramadım o lekelerden onu malesef.

evet deterjan,leke cikarici,aspirin ve camasir suyunu karistirdim yinede bi leke bile cikmamis artik cope atcam

çamaşırlargömlekler bayazssa dmastosla çıkar..1 su bardağı koyun deterjanda koyun az 50 derecede yıkayın..40 da falan çıkmaz bence.

çamaşırlargömlekler bayazssa dmastosla çıkar..1 su bardağı koyun deterjanda koyun az 50 derecede yıkayın..40 da falan çıkmaz bence.
80 derecede attim nasil biseyse.cikmadi yine artik baska yapilcak bise yok dalgali dalgali boyalar cikmiyolar

80 derecede attim nasil biseyse.cikmadi yine artik baska yapilcak bise yok dalgali dalgali boyalar cikmiyolar
80 de haşlanmıştır çamaşırlar..50 derecde domestosla yıka istersen..domestos çıkarmazssa hiç bir şey çkarmaz bak okadar eminim:KK53:

Migroslarda DR BECKMANN var karışan lekeleri çıkartıyor araştırın netten isterseniz. Benim çamaşırları bununla kurtarmıştım. Şimdi aklıma geldi.

Back