- 23 Kasım 2014
- 517
- 352
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar aksam camasirlarimi makineye attim babannemin sacini boyamistik oda boyali tulbenti atmis hic bakmadimda makina bitti camasirlari cikardim.Aman Allahim hepsinin rengi koyulasmis napabilirim nasil cikar bide beyaz camasirlar mahvoldumm yavv:-/
ondanda koydum cikmamiss kizlaraspirin deneyin temizlik malzemesi olanı
çamaşırlargömlekler bayazssa dmastosla çıkar..1 su bardağı koyun deterjanda koyun az 50 derecede yıkayın..40 da falan çıkmaz bence.merhaba kizlar aksam camasirlarimi makineye attim babannemin sacini boyamistik oda boyali tulbenti atmis hic bakmadimda makina bitti camasirlari cikardim.Aman Allahim hepsinin rengi koyulasmis napabilirim nasil cikar bide beyaz camasirlar mahvoldumm yavv:-/
80 derecede attim nasil biseyse.cikmadi yine artik baska yapilcak bise yok dalgali dalgali boyalar cikmiyolarçamaşırlargömlekler bayazssa dmastosla çıkar..1 su bardağı koyun deterjanda koyun az 50 derecede yıkayın..40 da falan çıkmaz bence.
80 de haşlanmıştır çamaşırlar..50 derecde domestosla yıka istersen..domestos çıkarmazssa hiç bir şey çkarmaz bak okadar eminim80 derecede attim nasil biseyse.cikmadi yine artik baska yapilcak bise yok dalgali dalgali boyalar cikmiyolar