• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz çamaşırlarım mahvoldu yardım:(((

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
iç çamaşırlarıyla beyaz t shirtlerimi vede renklı bi pareomu bırlıkte yıkadım içine koslada koydum lekelerı çıkarsın dıe 60 derecede yogun yıkadım sonuç felaket ...beyaz t hirtlerime pareonun sarısı renk yapmış dierinınde kolunda grı lekeler var lutfen yardım edın...şimdi sıcak su yapıp ıcıne kosla ve çamaşır suyu koydum bekletiyorum başkada evde bişey yok hemen yapabılecegım çıkarmam gerek onerınız varsa şuan bekletiyorum sonra makıneye mı atsam nasıl yıkasam????

canım çamaşır suyu varsa bolca dök beklet sonra tekrar makineye atarsın domestos döküp 90 dereceye at umarım işe yarar..

çamaşır suyuna yatırıp, beklet.. sonrasındada yüksek derecede yıkamaya at.. yalnız, çamaşırlarda dantel içerikli olanlardan geçmiyor..varsa onlar toz sarı renkte kalır..umarım geçer,ve kurtarırsın

benim de dantel mutfak masam leke olmuş. seninki kaadar durum vasat değildi belki ama yardımcı olur diye paylaşmak istiyorum arkadaşım.
kosla kullanmışsın gerçi ama koslayı dök leğenin içinde azıcık suyla bi gece beklet. sonrasında makinede yıka. belki işe yarar..

arkadaşlar yardımlarınız ıcın çok teşekkürler...o zaman koslada 1 gun bekletiyorum sonrada yogun yıkamada bnde 60dereceye kdr olece yıkıcm....ınşallah gecer çok saolun

arkdşlar dediğinz gibi yaptım 1 gece domestos ve koslada beklettım sonra 90 derecede yıkadım yogun 2 satt yıkadı ama sonuc sıfır bu sefer de lekenın dırek ustune cosla koydum bıde öle bekletıp yıkıcmmm başka önerınız??

Artık kurtaramazsın dıye düşünüyorum.

Merak ettiğim neden bilinçli bir şekilde renklilerle beyazları attın ki?

Artık kurtaramazsın dıye düşünüyorum.

Merak ettiğim neden bilinçli bir şekilde renklilerle beyazları attın ki?
nde

çok renkli değildi ve renk verecek bişeye benzemıodu o yuzden açık renklılerle bırlıkte oda acık renk dıe attım ama akıttı...

kosla vanish beyaz kutu olan deterjanla beyazlarını birkez daha yıka çok yüksek derecede yıkarsan renkleri açılmaz 40 da yıka ama iki program yap ilk deterjanı ve koslayı alınca iki döndürsün kapa makineyi sabaha beklet sabatda devam et çalışsın mak. bak bakalım renkler arınmışmışmı arınmamışmı:32:

çok sıçak yıkarsan renk almış beyazlarında iyice oturmasına sebep olursun...

özel bir şey yapmana gerek yok sadece çamaşır deterjanıyla 60 derecede yıka o sarı renk gider çamaşırların gene kar beyaz olur. ben de geçen çamaşırlarımı öyle maviye boyamıştım ama neyse kurtardım çok şükür :3:

içine renkli atınca bide kosla koyunca böyle olması kaçınılmazdı .......olan olmuş çamaşır suyuna koy beklet ...eşiminde beyaz çorabına valizde keçeli yeşil kalem akmıştı komple boyamıştı çamaşır suyunda beklettim çıktı inşallah seninde çıkar :68:

bı kerede dırek ustune cosla doktum sanırım daha acıldı rengı bıdaha yıkarsam sanırım bişey kalmıck???yanı umarım kalmaz:)

60 derecede yıkamaya devam edersen bu sorundan kurtulamayacağın kesin
şunu 70-80 yap , sıcak su daha etkili olacaktır.
nevresim ayarında beyaz yıkanmaz :27:

90la yıkadım dırek ustune cosla döktum beklettım çıktı çokkk saolunnn kızlar:))

Back