Beyaz çamaşırları nasıl yıkıyorsunuz?

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
Arkadaşlar yeni evliyim.Ve yıkadıgım beyazlar her seferinde soluk cıkıyor yada iç çamaşırlar tam yıkanmamış gibi.oysa ön yıkamada yaptım,90 derecede de yıkadım acaba sorun sıvı deterjan kullanıyor olmam mı? Suan ariel toz deterjan aldım.ama nası yıkıcam bilmiyorum bu işin püf noktası varsa yardımcı olur musunuz? Bazıları domestos koyuyormus.ne tarafa konur birde domestos herşeyi komple beyaza çevirmez mi? Tshrt üstündeki yazıları falan?

Beyazlsrı beyazlar ıcın deterjanla yıkıyorum ve bembeyaz oluyor. Reklam sloganı gibi oldu ama sizinki neden olmuyor ki. Ewıme yardıma gelen kadın tül perdr yıksrken ıcıne bulasık deterjanı tableti koyuyor feterjana ek olsrak. Ama bunu kıyafete yapamayız ne kadar arınabılır yanı.

Bilmiyorumki benimkiler olmadı.gömlek yakalarında bile kir hala duruyor.3 saatte 9 da yıkanan çamaşır yani bunlar.Neden olmuyor çözemedim

Bilmiyorumki benimkiler olmadı.gömlek yakalarında bile kir hala duruyor.3 saatte 9 da yıkanan çamaşır yani bunlar.Neden olmuyor çözemedim
Ya oyle lekelerı veniş kosla falan cıkarıyor makıneye atmadan surunce aslında. Koltuk altı sarışık lekeleri de zor cıkıyor mesela.ben esıme koltuk altı pedi aldım ter ıcın .yoksa cıkmıyor sarılık..

ben 60-70 derecede yıkıyorum 90 derece bence çok ,kirin çamaşırlara işlemesine ve çamaşırların yıpranmasına sebep olur.ariel toz kullanıyorum tıkabasa doldurmuyorum makineyi. deterjanı çok fazla koymakta fazla köpürüp iyi durulanmamasına sebep olduğu için az koymakta fayda var.çamaşırsuyunu kullanmak isteğimde sulandırıp makinenin deterjan gözüne tam makine su aldığı esnada koyuyorum .

Puf nokta camasir makinasina AZ miktarda camasir atmak.. ben gunluk yikamada 60° , 60dk, 1000 devirde yikiyorum, sadece ic camasirlarini atiyorum ve makinanin ancak maksimum yarisini dolduruyorum, hic kirli vs ciktigini gormedim.

Çıkmayan sarı lekelerin olduğu yere toz deterjan biraz koyun makinenin içine öyle koyun... sonra beyaz kalıp sabundan çeyrek miktarda kesip makinenin içine atıyorum 60 dereceye ayarlıyorum biraz yıkanıyor bakıyorum kapak kaynarsa makineyi kapatıyorum sabaha kadar bekletiyormuş bana tavsiye eden kişi ben sabah atarsam öğlene kadar bekletiyorum sonra tekrar 60 derecede yıkıyorum... beyazlarım gri gibi olmuştu bu yöntem le baya açıldı

Merhaba sivi deterjan koyacaksaniz ya tam su alirken dokeceksiniz deterjani yada orda deterjan kisminda yeni makinelerde mavi bi kapakcik oluyor deterjani tutmasi icin onu asagiya indirmeniz gerekiyor anlatabildim mi bilmiyorum. Beyazlari ben 90 derecede (asiri pamuklular kazaklar haric) yikiyorum makine tam isindigi zaman durduruyorum 4-5 saat sonra devam ettiriyorm genelde 1,5-2 saat civari bi programa atiyorum, camasir suyu kullanmanizi tavsiye etmem beyazlatiyor gibi gozuksede zamanla sarartip yipratiyor iyi bi deterjanla tercihen toz bu isi halledebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…