• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz büyük şeyler geliyor ne olduğunu bilmiyorum :(

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
kızlar bu ara benden beyaz jöle gibi parçalar geliyor. beyaz akıntı geliyordu ara sıra zaten ama buna bir anlam veremiyorum. ne olabilir sizce...

sorun edilecek bir şey olduğunu zannetmiyorum.

arada bu tür şeylerin gelmesi gayet normal. daha yoğun vajinal akıntı olduğunu düşün.

üşütmüş olabilirsin enfeksiyon olabilir ama beyaz diyorsun. kaşıntı falan varsa yanma mantar olabilir. olabilir de olabilir :1: canını sıkma hamileysen eğer zaten hamilelikte oluyor bu tür akıntılar. :71:

üşütmüş olabilirsin enfeksiyon olabilir ama beyaz diyorsun. kaşıntı falan varsa yanma mantar olabilir. olabilir de olabilir :1: canını sıkma hamileysen eğer zaten hamilelikte oluyor bu tür akıntılar. :71:

yok canım evli değilim zaten. hiç bir kaşıntı veya yanma hissi de yok sadece beyaz jöle kıvamında parçalar.

kızlar bu ara benden beyaz jöle gibi parçalar geliyor. beyaz akıntı geliyordu ara sıra zaten ama buna bir anlam veremiyorum. ne olabilir sizce...

yine bı uzmana gorun ama bence mantar enfeksıyonu.. yenı evlendıgımde bendede olmustu. onemlı bı sey deıl krem verıorlar gecıo.. cok gecmıs olsn cnm..

bende de regl dönemine yakın geliyor beyaz katı kıvamlı akıntı. :30: yinede kafan rahat olsun diye bir dra görün istersen. ama bişe çıkmıcak bence :80:

beyaz akıntıdan bende oluyor.yumurtladıgına zaman gelıyo dıye bılıyorum ben bı yerde okumuştum.hatta yumurtlıcagına yakın daha sıvımsı sonra bu akıntı jel yada yapışkan kıvamda olunca yumurta oluşmuş oluyormuş.öyle biliyorum canım...

Bende de bir seferliğe mahsus banyodayken gelmişti...
Ama ne olduğunu bilmiyorum...

tamam arkadaşlar çok sağoln evet adet dönemime yakınım şu an. bir hafta kadar var. dediğiniz gibi o yüzden belki de.

arkadaşın bahsettiği akıntı normal akıntı gibi değil arkadaşlar,krem gibi değil yani.gerçekten jöle gibi,ben de aynı şeyi yaşıyorum ve nedenini bilmiyorum.herhangi bi enfeksiyon,mantar vb nedeniyle olduğunu da sanmıyorum,dediğim gibi,onun krem gibi bi akıntısı oluyor..

Son düzenleme:
Back