• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Beyaz Beşik

linda25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
108
0
96
İstanbul
Merhaba
Elımde bu beşikten bulunuyor rengı beyazdır 9 ay kadar kullandık ancak temız 100 tl ye satılık uyku setıde dahildir ... bılgınıze tşkler

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba kaç yasına kadar yatabilir acaba. Birde parmaklık yuksekliği nasıl?

İlanı gıttı gıdıyor sitesınde yayınlayacagım dusuk bır kargo ucretı ıle ordan temın edebılırsınız yayınlandığında linki paylaşabilirim isterseniz tşkler

çok iyi olur paylaşırsanız oradan temin edebilirim :) teşekkürler :)

merhaba cnm beşiğin iç ve dış derinlik uzunluk ve yükseklik ölçülerini ölçüp benimle paylaşırmısın ve gerçek resmimi ordaki anlayamadım bn almayı düşünüyorum

Kod:
merhaba cnm beşiğin iç ve dış derinlik uzunluk ve yükseklik ölçülerini ölçüp benimle paylaşırmısın ve gerçek resmimi ordaki anlayamadım bn almayı düşünüyorum
Gıttı gıdıyor ılanındakı gercek resmımız buradkının tam beyazı enı 90 cm yerden yukseklık 70 cm iç derınlık ıse 50 cm salanabılıyor ve tekerleklı istersenızde sabıtleyebılıyorsunuz monajıda oldukça kolay

merhaba;
ürünün orjinali birebir aynı beyaz rengi mi ve temiz değil mi?
gerçek resmini görme şansımız var mı?
bahçeşehire yakın oturuyoruz, uyarsa elden almak istiyoruz inş.
bilgi bekliyoruz efem :)

benimde 28 günlük oglum var beşikte pembe renk yok galiba.benimde ihtiyacım var 5 yaşına kadar yatılabiliyormu acaba.bende istanbul esenyurtta oturuyorum arabamız flan yok nasıl temin edebiliriz acaba fikriniz varmı

merhaba;
ürünün orjinali birebir aynı beyaz rengi mi ve temiz değil mi?
gerçek resmini görme şansımız var mı?
bahçeşehire yakın oturuyoruz, uyarsa elden almak istiyoruz inş.
bilgi bekliyoruz efem :)

Cok temız gelıp gorun lutfen ozellıkle elden almanız benımde cok ısıme gelşr acıkcası sıfırdan bır farkı yok alegno orjınal maskodan aldım ımkanınız varsa maskoya gıdın fıyatları gorun derım şu an bu bebşiği 400 tl nın altında bulmanız cok zor teşekkurler

Cok temız gelıp gorun lutfen ozellıkle elden almanız benımde cok ısıme gelşr acıkcası sıfırdan bır farkı yok alegno orjınal maskodan aldım ımkanınız varsa maskoya gıdın fıyatları gorun derım şu an bu bebşiği 400 tl nın altında bulmanız cok zor teşekkurler
Rengıde bembeyaz ewet

benimde 28 günlük oglum var beşikte pembe renk yok galiba.benimde ihtiyacım var 5 yaşına kadar yatılabiliyormu acaba.bende istanbul esenyurtta oturuyorum arabamız flan yok nasıl temin edebiliriz acaba fikriniz varmı

Renk bembeyaz 5 yas ıcın uygun degıl 2 yasa kadar yatabılır yakınız ama nasıl temın edılebılır kargoya verebılırız cok tutmaz mesafe yakın olduğundan

merhaba tekrardan, biz beşiğe talibiz ama sizle tel de görüşme imkanım var mı acaba, bana msj atabilir misiniz acaba?

Gıttı gıdıyor ılanındakı gercek resmımız buradkının tam beyazı enı 90 cm yerden yukseklık 70 cm iç derınlık ıse 50 cm salanabılıyor ve tekerleklı istersenızde sabıtleyebılıyorsunuz monajıda oldukça kolay

linda25 ten beşiği aldık, çok teşekkür ediyoruz tekrardan,
güvenle alışveriş yapabilirsiniz kendisinden.

Back