Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 -1,5yasına kadar garantı kullanabılırsınız çok pratık tekerlekli ve istersenız tekerlekler sabıtlenebılıyor parmaklık yukseklıgı 50 cmMerhaba kaç yasına kadar yatabilir acaba. Birde parmaklık yuksekliği nasıl?
almayı kesinlikle düşünüyorum nerde oturuyorsunuz acaba?
İst bahcesehir deyız
of of çokta ihtiyacım vardı ama uzaksınız ne yazıkki..teşekkür ederim yinede...
İlanı gıttı gıdıyor sitesınde yayınlayacagım dusuk bır kargo ucretı ıle ordan temın edebılırsınız yayınlandığında linki paylaşabilirim isterseniz tşkler
çok iyi olur paylaşırsanız oradan temin edebilirim :) teşekkürler :)
Gıttı gıdıyor ılanındakı gercek resmımız buradkının tam beyazı enı 90 cm yerden yukseklık 70 cm iç derınlık ıse 50 cm salanabılıyor ve tekerleklı istersenızde sabıtleyebılıyorsunuz monajıda oldukça kolaymerhaba cnm beşiğin iç ve dış derinlik uzunluk ve yükseklik ölçülerini ölçüp benimle paylaşırmısın ve gerçek resmimi ordaki anlayamadım bn almayı düşünüyorum
merhaba;
ürünün orjinali birebir aynı beyaz rengi mi ve temiz değil mi?
gerçek resmini görme şansımız var mı?
bahçeşehire yakın oturuyoruz, uyarsa elden almak istiyoruz inş.
bilgi bekliyoruz efem :)
Rengıde bembeyaz ewetCok temız gelıp gorun lutfen ozellıkle elden almanız benımde cok ısıme gelşr acıkcası sıfırdan bır farkı yok alegno orjınal maskodan aldım ımkanınız varsa maskoya gıdın fıyatları gorun derım şu an bu bebşiği 400 tl nın altında bulmanız cok zor teşekkurler
benimde 28 günlük oglum var beşikte pembe renk yok galiba.benimde ihtiyacım var 5 yaşına kadar yatılabiliyormu acaba.bende istanbul esenyurtta oturuyorum arabamız flan yok nasıl temin edebiliriz acaba fikriniz varmı