Beyaz Banyo Sabunu ile Buzdolabındaki Kötü Kokulara Son..))

kathy

DOPAMİN DETOKSUNDAYIM AZ YAZ 💅
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
5.068
358
363
Zaman zaman beyaz çamaşırlarım için granül sabunu deterjanıma katarak kullanırım..
Granül sabunum olmadığı bir gün onun yerine beyaz kalıp sabundan biraz rendeleyip deterjanıma kattım..
Yaz ayı olduğundan sabun yumuşaktı rahat rendeleyebilmek için buzdolabının sebzelik bölümüne koydum..
ve sabunu orada unuttum..
Buzdolabımda çok ağır koku olmaz ama arada açık kalan yiyecekler yüzünden hafifte olsa bir kokunun olduğunu hissederdim..
Aradan epeyce bir zaman geçtikten sonra buzdolabımdaki kokunun olmadığını farkettim..
Buzdolabınıza ağzı açık sarımsaklı yoğurt bile koysanız koku olmuyor..
Birgün denemek için aldım sabunu dolaptan... o hafif buzdolabının kendine has kokusu yine oldu birkaç gün sonra..
Şimdi kalıp sabun benim buzdolabımın ayrılmaz parçası...:lepi:

süpermiş.tam benlık bir konu oldu.bende sirkeyı dokmustum yanlıslıkla koku okadar sılmeme ragmen gıtmedı.hemen sımdı denıyorum.sağol canım.

ben buzdolabında oluşan kokular için sirke kullanıyorum memnunun ama buda aklımda olsun. aslında hep aklımdaydı yani dolap ve çekmecelerime hep sabun koyarım ve bunu buzdolabında da denemek aklıma gelmişti ama hiç koymadım. olmaz diye düşünüyordum, sağlıksız olabilir gibi gelmiş tam aklıma yatmamıştı. siz denemişsiniz ve tavsiye ediyorsunuz. benim gibi düşünenler varmış, bende koyayım, teşekkürlera.s.

Kesinlikle ne dolap ne de yemekler sabun kokmuyor..:lepi:
Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ben 2 yıldır kullanıyorum arkadaşlar..
Sonucu paylaşırsanız memnun olacağımm..

Demekki çekiyor kokuyu kendine. Süpersin canım valla. Allah'tan buzdolabımda koku sorunu yok, ama olanlar denesinler :)

buzdolabında çözdürdüğüm etin suyu akmış ve kötü bir bakteri kokusu sinmiş dolaba:(
o kadar temizledim hala koku var bugün netten araştırdım kahve ve pirinç koyunca tabağa kokuyu alıyor dediler
deniyorum geçmezse bir de sabunu deneyim teşekkürler

Hiçbirşeyle uğraşma tatlımm direkt koy sabunu bak yarın sabaha kadar koku kalıyor muuu..kaydirigubbakcemile5

sonucu sabırsızlıkla bekliyorumm..:kahve:

hmmmmm süper bişimiş deniycem hemencik..
elbise dolaplarımda da durur kalıp kalıp..
evde sabun kalmıycik yakında oldu olcek ayakkabılığa da koyyim bari zemuszemus kaydirigubbakcemile3

teşekürler verdiğin bilği için canım
bende deniyecegim.
opuyorumnanaktan
hmmmmm süper bişimiş deniycem hemencik..
elbise dolaplarımda da durur kalıp kalıp..
evde sabun kalmıycik yakında oldu olcek ayakkabılığa da koyyim bari zemuszemus kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
neden olmasın denemekte yarar var...:lepi:

kadisim bende deneyeceğim sabunu..
benim uyguladıklarım da şöyleydi kızlar, ek bilgi olur belki denemek isteyene, ama umarım bu sabundan sonra gerek kalmaz..

temizliği için sodalı suyla silmek.
kokular içinse, bir çay tabağına vanilya koyup buzdolabının bir köşesine yerleştirmek.

Back