- 3 Ekim 2007
- 3.594
- 951
- 688
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
-
Arkadaşlar , oda kapısı beyaz Amerikan olan muhakkak vardır .Sormak istediğim bu kapıları yeniden boyatmak istediğinizde ne yapıyorsunuz.Çünkü beyaz kapının rengi çabuk sararıyor .Boyatmak için kapıyı mı sökmek gerekiyor,tabi birde çerçeveleri var.Yanıtlarsanız sevinirim .a.s.
arkadaşlar benim kapılarımda amerikan onları normelde sanayide özel püskürtmeli boyayla boyuyorlar ama ben normal yağlı boyayla boyacıya boyattım bir ton para verip söktürüp boyatanlardan hiç fark yok arkadaşlarım görünce kazıklandık diye çok üzüldüler. Sizde üzülmeyin inanın hiç fark yok
Arkadaşlar ben dört yıl önce boyatmıştım boyacıya. Küçük rulo fırça ile boyadı. Hatta o kadar kolay boyanıyorki o şekilde "ya biz artık kapı silmekle uğraşmayalım boyamak daha kolay" demiştik. Boyacı bize yapı marketten bir boya aldırmıştı şimdi türünü hatırlayamıyorum ama yağlı boya gibi birşeydi, tinerle inceltilerek kullanılıyordu amerikan kapıda. zaten işin zor kısmıda tinerle inceltme kısmıydı. Biz cesaret edemediğimiz için kendimiz denemedik. Ama boyanınca süper olmuştu kapılar. Dört yılda ancak rengi kırılmaya başladı. İyi bir boyacınız varsa evde ruloyla boyatın bence. Hatta boya inceltilirken seyredin sonra kendinizde boyarsınız. Selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?