Beyaz Amerikan kapı boyası

Loiseauxrouge

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
3.594
951
688
Arkadaşlar , oda kapısı beyaz Amerikan olan muhakkak vardır .Sormak istediğim bu kapıları yeniden boyatmak istediğinizde ne yapıyorsunuz.Çünkü beyaz kapının rengi çabuk sararıyor .Boyatmak için kapıyı mı sökmek gerekiyor,tabi birde çerçeveleri var.Yanıtlarsanız sevinirim .a.s.

Canım tamamda , boyası dökülünce ne olacak .Bakıyorum boyalar ufak ufak gidiyor .Taktıralı 3 yıl oldu .Her boyası bozulan kapıyı da yenilemeyeceğimize göre muhakkak boyatılır diye düşünüyorum .Ama sanırım tabanca boya ile boyanıyor , beni düşündüren bu .a.s.

var cnm benım kapılarım beyaz ama ben memnun degılım boyayı kasalara bır kat surmusler kasalar sarardı ama kapılar beyaz boyacı eve gelıp boyuyor nasıl renk istıyorsan ama ben memnun almadıgım icin koyu bır renk boyatacagım ama kapılar kesınlıkle sokulmuyor bıde kasaları var bunların cunku bır boyacı buldunda sana yardımcı olur kolay gelsın cnm

arkadaşımın kapıları bir yıl sonra sararmaya başladı,yaptırdığı yere şikayet etti,kapıları gelip aldılar boyayıp iki gün sonra getirdiler.

arkadaşım benim kapılarımda amerikan kapı ve kırık beyaz.mutfağımın kapısı sarardı..ben sordum dedikleri sökülüp kapıları yaptırttığımız yerde tekrar boyanacakmış .anlıcan zor iş.bakalım ne yapıcam bende merak ettim.. cevap verecek olan arkadaşlarımız olursa çok sevinirim...

arkadaşlar benim kapılarımda amerikan onları normelde sanayide özel püskürtmeli boyayla boyuyorlar ama ben normal yağlı boyayla boyacıya boyattım bir ton para verip söktürüp boyatanlardan hiç fark yok arkadaşlarım görünce kazıklandık diye çok üzüldüler. Sizde üzülmeyin inanın hiç fark yok

çok şaşırdım ama amerikan kapıların kendilerine özel dokuları oluyor..bozulmadımı...:1shok:düz kapı gibi olmuştur sanırım...bilgilendirirseniz sevinirim....

Arkadaşlar ben dört yıl önce boyatmıştım boyacıya. Küçük rulo fırça ile boyadı. Hatta o kadar kolay boyanıyorki o şekilde "ya biz artık kapı silmekle uğraşmayalım boyamak daha kolay" demiştik. Boyacı bize yapı marketten bir boya aldırmıştı şimdi türünü hatırlayamıyorum ama yağlı boya gibi birşeydi, tinerle inceltilerek kullanılıyordu amerikan kapıda. zaten işin zor kısmıda tinerle inceltme kısmıydı. Biz cesaret edemediğimiz için kendimiz denemedik. Ama boyanınca süper olmuştu kapılar. Dört yılda ancak rengi kırılmaya başladı. İyi bir boyacınız varsa evde ruloyla boyatın bence. Hatta boya inceltilirken seyredin sonra kendinizde boyarsınız. Selamlar.

Fırça ile boyandığını hiç bilmiyordum .Durum böyleyse çok kolay olur .Sormakta yarar var hihoyyyt

Bizimkiler de çok geçmeden sararıyor
İlk başlarda söküp boyayıp geri getiriyorlardı
Sonraları baktık olmuyor kendimiz yağlı boyayla boyamaya başladık
Hiç bir fark ta yok özel boyalardan
Alın bi'yağlı boya kendiniz boyayın..

evi boyatırken boyacıya sorduk amerikan kapı ne ile boyanır yaglı boya dedi sasırdık hakikaten de yaglı boya ile boyandı ve mis gibi oldu.orjinal de duruyor ayrıca sanayi falan boşa para söyliyeyim kızlar

Yarın ilk iş ben de yağlı boya ile boyayacağım. Rulo fırça, ince fırça hepsi de var zaten. Sonucu bildiririm sizlere.

Arkadaşlar artık yapı marketlerde panel kapı özel boyası var ,araştırabilirsiniz
ayrıca yağlı boya ile de boyanabilir fakat bilen birine yaptırın derim çünkü boyayı çok kalın bi tabaka sürersenin dokusunu yitirebilir

Yagli buya solvent ve kurşun iceriyor.kokusu gitsede evde kanser saçar halde sizinle yaşayacak sakın.ben boyacim istemedigi halde du bazlı polisan matrix le boyattim.hemmel diye bir markanin boyasini ablam yurt dışindan getirmisti bebek odalari icin kapaticiligi muhtesemdir.birde koctaş gibi yerlerde satılan Cuprinol diye birarkanin ahsap icin beyazi var önerilen.lutfen bu boyalardan tercih edin evde cocuk varsa hele.tiner tagli boya zararli ve kucuk rulo ile guzel oluyor iz kalmiyor.

Kapı satan yerlere danışın canım mutlaka boyatılır diye düşünüyorum ya da nalburlara sorun amerikan kapı boyası var mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…