beyaz altınla değiştirmek istiyorum

HaRaKiRi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
280
6
0
Adana
ben 10 yıllık evliyim ama hep alyansımı sarı kullandım tektaşımıda sarı çemberli kullandım ... aslında sarının asaletini her zaman sevdim ... ama bir değişiklik yapmak ve klasiklikten cıkmak istedim ... istedim derken aslında kararsızım yani :25:

şuan alyansımı ve tektaşımı beyaz altınla değiştirmek istiyorum ... ama sevemeyeceğimden çok korkuyorum aslında :30: sarı bende nasıl bagımlılık yaptı bilmiyorum ... bir yandanda beyaz altının inandırıcılığı gözümde sıfır gibi neredeyse ne alyansa ne başka bir şeye benzetemiyorum yani sonucta bekarlarda gümüş falan takıyor diye düşünüyorum sanki sahte takıyomuş gibi olcakmışım gibi geliyor ne bileyim pofff :30:

sarı yeşil beyaz karışık tarzı zaten asla kullanmam ya duz sarıda devam etmeliyim yada tamamen köklü bir kararla beyaz altına dönmeliyim :26: fikir ve yardımlarınzı bekliyorum canlar :97:

ben 10 yıllık evliyim ama hep alyansımı sarı kullandım tektaşımıda sarı çemberli kullandım ... aslında sarının asaletini her zaman sevdim ... ama bir değişiklik yapmak ve klasiklikten cıkmak istedim ... istedim derken aslında kararsızım yani :25:

şuan alyansımı ve tektaşımı beyaz altınla değiştirmek istiyorum ... ama sevemeyeceğimden çok korkuyorum aslında :30: sarı bende nasıl bagımlılık yaptı bilmiyorum ... bir yandanda beyaz altının inandırıcılığı gözümde sıfır gibi neredeyse ne alyansa ne başka bir şeye benzetemiyorum yani sonucta bekarlarda gümüş falan takıyor diye düşünüyorum sanki sahte takıyomuş gibi olcakmışım gibi geliyor ne bileyim pofff :30:

sarı yeşil beyaz karışık tarzı zaten asla kullanmam ya duz sarıda devam etmeliyim yada tamamen köklü bir kararla beyaz altına dönmeliyim :26: fikir ve yardımlarınzı bekliyorum canlar :97:

harakiri bence beyaz altın çok güzel ,kesinlikle beyyaz altın almalısın dha şık ve kullanışlı bence.hem artık sarı eskısı gibi gözde değil.altın her halukarda kendını bellı eder ayrıca gümüşle arasında kı kalıte farkı da barız belli.

beyaz altın genelde goze cok carpmadıgı icin bekar sanabiliyor cevredekiler ama bende cok severim ama sarı beyaz altın karısık olan cok guzel alyanslar var onları tercih edebilirsin...
OAY01354_en_ucuz_atasay_alyans_alyans_oay01354__591.jpg

BAL01083_en_ucuz_atasay_alyans_alyans_bal01083__154.jpg

mesela bunlar...

Evlilik alyansından bahsediyorsun bence değiştirme hiç ilk alınan kalmalı diye düşünüyorum. Ayrıca şık bi yüzük ise beyazı da hoş durur sarısı da sana yalnızca çok zaman geçtiği için kötğ geliyordur artık, sıkılmışsındır haliyle. Dediğine de çok katılıyorum gençler sürekli birbirleriyle kendi aralarında sözlenip gümüş yüzük takıyolar :9: o yüzden yüzüğünün modeli hoşsa hiç elleme derim ayrıca bana özel geliyo evlilik yüzüğü sanki değiştirmemek lazım o yüzden hiç :44:

harakiri bence beyaz altın çok güzel ,kesinlikle beyyaz altın almalısın dha şık ve kullanışlı bence.hem artık sarı eskısı gibi gözde değil.altın her halukarda kendını bellı eder ayrıca gümüşle arasında kı kalıte farkı da barız belli.

:44: öylemi diyorsun sağol canım fikrin için tşk :31:

beyaz altın genelde goze cok carpmadıgı icin bekar sanabiliyor cevredekiler ama bende cok severim ama sarı beyaz altın karısık olan cok guzel alyanslar var onları tercih edebilirsin...
OAY01354_en_ucuz_atasay_alyans_alyans_oay01354__591.jpg

BAL01083_en_ucuz_atasay_alyans_alyans_bal01083__154.jpg

mesela bunlar...
evet canım işte bende bundan bahsediyorum yani normal bi yuzuk takmıs gibi ... evet ikili renklerde hoşta o konuda hele tamamen kararsızım :85:

Evlilik alyansından bahsediyorsun bence değiştirme hiç ilk alınan kalmalı diye düşünüyorum. Ayrıca şık bi yüzük ise beyazı da hoş durur sarısı da sana yalnızca çok zaman geçtiği için kötğ geliyordur artık, sıkılmışsındır haliyle. Dediğine de çok katılıyorum gençler sürekli birbirleriyle kendi aralarında sözlenip gümüş yüzük takıyolar :9: o yüzden yüzüğünün modeli hoşsa hiç elleme derim ayrıca bana özel geliyo evlilik yüzüğü sanki değiştirmemek lazım o yüzden hiç :44:

yok canım yaa ilk taktıgım alyans mı kaldı hep sıkılıyorum 3 yılda bir değişime gidiyorum :90:
renk aynı ama model değiştirdim şuana kadar hep ... sarı çok sabitlenmiş bende nedense :93:
ama bazen beyaz goruyorum birilerinde onlara yakıstırıyorum ama kendime yakıştıramıcamı dusundum hep ama hep sarı hep sarı diyorum nereye kadar :50:

bak sana bir fikir vereyim yuzugunu degistirme gumusculerde cok guzel alyanslar var onlardan al ve bir sure onları kullan benim bir yakınım oyle yaptı beyaz altın gibi duruyor...baktın olmadı sevmedin diger yuzugunu takarsın yine hic degilse uzerine para verip beyaz altın almak zorunda kalmazsın...

Son düzenleyen: Moderatör:
bak sana bir fikir vereyim yuzugunu degistirme gumusculerde cok guzel alyanslar var onlardan al ve bir sure onları kullan benim bir yakınım oyle yaptı beyaz altın gibi duruyor...baktın olmadı sevmedin diger yuzugunu takarsın yine hic degilse uzerine para verip beyaz altın almak zorunda kalmazsın...

hımmmm evettt aslında çok mantıklı yaa cidden bunu denemek lazım :71: en iyisi sevebilcekmiyim sevemicekmim bir deneyim saol cnm yaa aklıma hiç gelmedi inan :70:

evet canım evet yani her değişimde malum sattıgınız altın bi işe yaramıyor yeniden alıyor gibi para oduyoruz ... sagol bu fikrin için ...

Son düzenleme:
suan kararsız kaldıgın icin en mantıklısı hemde hic anlasılmıyor gumus oldugu aynı beyaz altın gibi duruyor...dene bakalım belki hosuna gitmeyecek kullanamıycaksın altın olsa bir daha elden cıkartmaya bakıcaksın ozamanda zarar edicen dedigin gibi yeniden almıs gibi para odiyceksin:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
suan kararsız kaldıgın icin en mantıklısı hemde hic anlasılmıyor gumus oldugu aynı beyaz altın gibi duruyor...dene bakalım belki hosuna gitmeyecek kullanamıycaksın altın olsa bir daha elden cıkartmaya bakıcaksın ozamanda zarar edicen:16:

hıhımmm :69: :54:

yok canım yaa ilk taktıgım alyans mı kaldı hep sıkılıyorum 3 yılda bir değişime gidiyorum
renk aynı ama model değiştirdim şuana kadar hep ... sarı çok sabitlenmiş bende nedense
ama bazen beyaz goruyorum birilerinde onlara yakıstırıyorum ama kendime yakıştıramıcamı dusundum hep ama hep sarı hep sarı diyorum nereye kadar

Öyleyse değiştirebilirsin çok hoş alyanslar var :21: ama arkadaşın dediği gümüş yüzük meselesi de mali açıdan çok mantıklı denenebilir bi yöntem bence de bunu bi düşün derim canım :54:

Öyleyse değiştirebilirsin çok hoş alyanslar var :21: ama arkadaşın dediği gümüş yüzük meselesi de mali açıdan çok mantıklı denenebilir bi yöntem bence de bunu bi düşün derim canım :54:

tşk ederim katrecim evet maliyet açısından moon un dediği çok mantıklı :34: bir denemek lazım :54: :71:

ya kızlar size bişey sormak istiyorum bende kısa bi zman içinde nişanlanıcam nişanda takılan alyanslarda evlilik yüzüğü oluyo sanırım? şimdi beyaz evli gib olmuyo mu ? ben beyaz erkeğe daha çok yakıştığı için öle düşünüyodum ama siz böyle yazmışsınız şaşırdım şimdi

ya kızlar size bişey sormak istiyorum bende kısa bi zman içinde nişanlanıcam nişanda takılan alyanslarda evlilik yüzüğü oluyo sanırım? şimdi beyaz evli gib olmuyo mu ? ben beyaz erkeğe daha çok yakıştığı için öle düşünüyodum ama siz böyle yazmışsınız şaşırdım şimdi

ya canım şahsen bende hep öyle gördüm sanki gumuş yuzuk almış takmış gibi ... erkeğe beyaz altın olabilir kanımca ama bayanda aynı şeyi dusunemiyorum işte ... bende bunu aşmaya çalışıyorum :)

ya canım şahsen bende hep öyle gördüm sanki gumuş yuzuk almış takmış gibi ... erkeğe beyaz altın olabilir kanımca ama bayanda aynı şeyi dusunemiyorum işte ... bende bunu aşmaya çalışıyorum :)

bendede şçyle bir durum var erkeğinkiyle bayanınki aynı olmalı gibi geliyo farlılığı sevmiyorum aman ne zor yaa erkekler bizim gibi düşünmüyolar bile :9:

kanımca ama bayanda aynı şeyi dusunemiyorum işte ... bende bunu aşmaya çalışıyorum :)
bendede şçyle bir durum var erkeğinkiyle bayanınki aynı olmalı gibi geliyo farlılığı sevmiyorum aman ne zor yaa erkekler bizim gibi düşünmüyolar bile

:60: aynen modelleri umurlarında bile değildir sanıyorum. Sadece biz bayanlar böyle her şeyini irdeliyoruz :9:

Son düzenleme:
kesinlikle uğraşmıyolar erkek arkadaşıma soruyorum sarı mı beyaz mı sarı-beyaz mı diye ve muhteşem cevap:
""benim için fark etmez""
ne kadar yaratıcı bir sevgilim var bayanlar :P

kesinlikle uğraşmıyolar erkek arkadaşıma soruyorum sarı mı beyaz mı sarı-beyaz mı diye ve muhteşem cevap:
""benim için fark etmez""
ne kadar yaratıcı bir sevgilim var bayanlar :P

eheheh aynen canım bende eşime soruyorum sen nasıl mutlu olcaksan öyle yap diyip bitiriyor ben anlamam şimdi sana bişey derim sonra başımı yersin sen aldırttın diye der bazende :D :90:

Back