ben 10 yıllık evliyim ama hep alyansımı sarı kullandım tektaşımıda sarı çemberli kullandım ... aslında sarının asaletini her zaman sevdim ... ama bir değişiklik yapmak ve klasiklikten cıkmak istedim ... istedim derken aslında kararsızım yani
şuan alyansımı ve tektaşımı beyaz altınla değiştirmek istiyorum ... ama sevemeyeceğimden çok korkuyorum aslında
sarı bende nasıl bagımlılık yaptı bilmiyorum ... bir yandanda beyaz altının inandırıcılığı gözümde sıfır gibi neredeyse ne alyansa ne başka bir şeye benzetemiyorum yani sonucta bekarlarda gümüş falan takıyor diye düşünüyorum sanki sahte takıyomuş gibi olcakmışım gibi geliyor ne bileyim pofff
sarı yeşil beyaz karışık tarzı zaten asla kullanmam ya duz sarıda devam etmeliyim yada tamamen köklü bir kararla beyaz altına dönmeliyim :26: fikir ve yardımlarınzı bekliyorum canlar :97:
![KK25 :25: :25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
şuan alyansımı ve tektaşımı beyaz altınla değiştirmek istiyorum ... ama sevemeyeceğimden çok korkuyorum aslında
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
![KK30 :30: :30:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk30.gif)
sarı yeşil beyaz karışık tarzı zaten asla kullanmam ya duz sarıda devam etmeliyim yada tamamen köklü bir kararla beyaz altına dönmeliyim :26: fikir ve yardımlarınzı bekliyorum canlar :97: