Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mantar vs.. herhangi bir hastalığım yok. Ama beyaz akıntım oluyor sık sık. Üstelik kokulu cok rahatsız oluyorum. Bunu kesmenin ya da azaltmanın bir yolu var mı ?
Mantar vs.. herhangi bir hastalığım yok. Ama beyaz akıntım oluyor sık sık. Üstelik kokulu cok rahatsız oluyorum. Bunu kesmenin ya da azaltmanın bir yolu var mı ?
Doktora gidip kültür testi yaptırın. Sadece mantar koku yapacak diye bi şey yok başka bakteri vardır. O size kültür sonucuna göre ilaç tedavisi verecektir. Kokulu olması normal değil.
Sadece akıntı olsa bende de oluyo dicektim ama koku olması pek hayra alamet değil aslında akıntının beyaz olması bile sağlıklı değilmiş kontrol ettirmek lazım düzenli
Ya hafif bir koku oluyor.Öyle cok yoğun bir koku değil.Ama genede rahatsız edici ve ben kendimi bildim bileli hep akıntım oluyor o yüzden sağlık sorunu olduğunu düşünmedim hiç