• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyaz akıntı

mutluyumki

Saglikla Gel bebegim
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
299
49
68
kızlar bende gecen ayda olduda ama üzerinde durmadım ama bu ay yine var beyaz akıntı hemde cok fazla

normalde adetıme 1 hafta kala olurdu ama sımdı adettım bıttıkden sonra cok oluo nasıl anlatayım bilmiyorum öyle kasıntı yanma falanda yok kı mantar falan diyeyim

yardımcı olursanız sevınırım

kızlar bende gecen ayda olduda ama üzerinde durmadım ama bu ay yine var beyaz akıntı hemde cok fazla

normalde adetıme 1 hafta kala olurdu ama sımdı adettım bıttıkden sonra cok oluo nasıl anlatayım bilmiyorum öyle kasıntı yanma falanda yok kı mantar falan diyeyim

yardımcı olursanız sevınırım

slm. aynı sorun bendede var. adet olduktan sonra bir hafta oluyordum tabi her ay değil, bi dönem her ay oluyordu. iki defa doktorada gittim ama hiç bişeyin yok dio. üzerine artık düşmüyorum ama sende doktora gitmeyi ihmal etme.

ya benım kı ölü sperm gıbı gelıo bana ama okadarda yasamaz herhalde sperm 3.günün sonunda gelıo ama 4. 5. gündede gelıo bunlar hala sperm olamaz dımı?

ya benım kı ölü sperm gıbı gelıo bana ama okadarda yasamaz herhalde sperm 3.günün sonunda gelıo ama 4. 5. gündede gelıo bunlar hala sperm olamaz dımı?

valla ölü mü diri mi pek bilmem ama beyaz akıntının pek bi zararı yok galiba... bendede o durum bi kaç gün sürüyo. ama doktora git

bende de var o beyaz akıntı ama sadece adet oncesı veya sonrası değil sureklı var. düreklı gunluk ped kullanıyorum sızce doktora gorunmelımıyım???

bendede war o akıntı ewlenmeden öncede wardı ewliyim 1 senedir hala war... doktora gittim intihap war demişti ilaç werdi kullandım geçti bıraktım tekrar başladı.... bence sende git bi doktora

Evet arkadaşlar bende kürtajdan sonra 18. Gün ilişki sonrası beyaz kesik yoğurt kıvanında akıntı gelmeye başladı ve dün ve bugün de devam ediyor nedir sebebi

Evet arkadaşlar bende kürtajdan sonra 18. Gün ilişki sonrası beyaz kesik yoğurt kıvanında akıntı gelmeye başladı ve dün ve bugün de devam ediyor nedir sebebi

aynı sıkıntıyı bende yaşadım halada yaşıyorum.dr uma gittim sol yumurtanda kist görünüyor dedi önemli bi durum olduğunu düşünmüyorum regl olmadığın için (düşükle başlayan bir kürtaj yaşadım henüz 1 ay oldu) içerde böyle bir durum oluşmuş olabilir regl döneminden sonra tekrar muayene etmem lazım dedi akıntının sebebinin kist olduğunu düşünüyor şimdilik

kızlar aynı sorunu bende yasıyorum yıllardır bıkere mantar ılacı kullandım gecmedı sonra bıraktım ve gecenlerde bu akıntı prıblemıne ek olarak kasıklarımda sancı da basladı ve doktora gıttım muaynede enfeksiyon var dedı doktor yogun bı sekılde antıbıyotık ve vajınal tablet verdı kullandım ıkısınıde adet gordum ve temızlendıktan sonra aynı sorunu tekrar yasamaya basladım kurtulamdım bu akıntı problemınden camasırı utulerım pamuklu gıyerım gunde 1-2 sefer ıc camasırımı degısırım kuru tutarım ama yok gecmıyor su sınır bozucu durum sımdı tekrar gıdıp sorunun devam ettiğini solıcm doktora nolcak bılemıyorum

Back