Süt beyazı lekelenme erken gebelik belirtisi bildiğim kadarıylaMerhaba. Kızlar adetime 1 hafta var normalde de beyaz akıntım var şimdi yoğunlaştı böyle olup gebelik öğrenen varmı aşılama yaptırdım
Ama her ay oluyor adete yakın daha da artıyorSüt beyazı lekelenme erken gebelik belirtisi bildiğim kadarıyla
Arkadaşımda aşılama yaptırdı adet belirtileri vardı olacağım diyordu ama beta testi pozitif çıktı. İnşallah güzel haberler alırsınAma her ay oluyor adete yakın daha da artıyor
Benim de bugün 12. Günüm aşılamamın dua edin de olsun çünkü adet ağrıları da var ateş basması daArkadaşımda aşılama yaptırdı adet belirtileri vardı olacağım diyordu ama beta testi pozitif çıktı. İnşallah güzel haberler alırsın
Benim de bugün 12. Günüm aşılamamın dua edin de olsun çünkü adet ağrıları da var ateş basması da
Benim normal gebelikti ama evet akıntım bu şekildeydi Allah kucağınızı doldursun göğsümde de kitle var sanmıştım elime şişlikler gelmişti bide uyku haliMerhaba. Kızlar adetime 1 hafta var normalde de beyaz akıntım var şimdi yoğunlaştı böyle olup gebelik öğrenen varmı aşılama yaptırdım
Ederim tabii kiiiBenim de bugün 12. Günüm aşılamamın dua edin de olsun çünkü adet ağrıları da var ateş basması da
Gebelikten önce ki aylarda akıntı oluyormuyduBenim normal gebelikti ama evet akıntım bu şekildeydi Allah kucağınızı doldursun göğsümde de kitle var sanmıştım elime şişlikler gelmişti bide uyku hali
HayırGebelikten önce ki aylarda akıntı oluyormuydu
Amin inşallah yalnız olmadığımı burada görüyorumEderim tabii kiiiher şey gönlünüzce çok güzel olsunn .. rabbim heveslerimizi kursaklarımızda bırakmasın inşallah
Benim hep oluyor hele şu iki ay da daha yoğun 2. Aşılamam bu
O zaman bilemiyorum benim akıntım yoktu o haftalar oldu hatta önceki yıl mantar olmuştum o zaman da akıntı olmuştu öyle sanmıştımBenim hep oluyor hele şu iki ay da daha yoğun 2. Aşılamam bu
Benim de iki üç günde bir beyaz şeffaf karışık akıntım geliyor 2 gün kaldı bata merakla bekliyorumAmin inşallah yalnız olmadığımı burada görüyorum
Anladım dua edelim de gebelik olsunO zaman bilemiyorum benim akıntım yoktu o haftalar oldu hatta önceki yıl mantar olmuştum o zaman da akıntı olmuştu öyle sanmıştım
Adete mi 2 gün kaldı. Benim ayakta durdukça geliyor en çokBenim de iki üç günde bir beyaz şeffaf karışık akıntım geliyor 2 gün kaldı bata merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?